Zatuhnutí systému WinXP

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
stanajarda
Nováček
Nováček

Zatuhnutí systému WinXP

Příspěvek od stanajarda »

Již několik dní mám problém se zatuhnutím systému , ale takovým , který jsem ještě nezaregistroval . Po naběhnutí Win a spuštění nějakého programu mi po nějaké době zatuhne systém , ale jen mimo aplikaci , kterou mám spuštěnu . S ní mohu provádět cokoli , kromě jejího uzavření . Nejde . Nejde také spustit ani okno systém úloh pro možnost restartu a tak musím použít tvrdý restart . Skoušel jsem i možnost mít otevřenou aplikaci systému úloh a zjistit , která to aplikace zatuhne , ale nic neukazuje . Vše je jak by mělo být . Může někdo poradit ? Díky
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Kedze nemrznu ine aplikacie ktore bezia v popredi, bude to problem s explorerom - odpurucam hlbkovu kontrolu (parazity!!!- malware, adware, spyware) registrov viacerymi programami... 75% pravdepodobnost ze to je tym...
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
stanajarda
Nováček
Nováček

Mám to

Příspěvek od stanajarda »

Žadný škodlivý program to nebyl . Mam firewall , Adware , Nod a po kontrole nic nebylo . Nakonec jsem opětovně nainstaloval garfickou kartu a vypnul winProxy , tak se vše ustálilo . No nevěřil bych tomu ale stalo se to tak
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Vo WinochXP su niektore veci naozaj spanielska dedina a vo acsine pripadoch staci aj nezmyselny krok a problem je vyrieseny :wink: (na tie ochranne programy (AV a firewally) by som si daval pozor a casto kontrolovat ich funkcnost a reliabilitu, lebo aj ja som sa zoparkrat na tomto popalil :roll: )
IBM R52: P M 740J(1.73GHz), PC4300 512MB DDR SDRAM, 60GB 5400rpm HDD, 15in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R/DVD-RAM Multi-Burner, Intel 802.11a/b/g wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, i915PM chipset, Secure Chip, IEEE 1394, 6 cell Li-Ion batt, WinXP Pro + SP2
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“