Ahoj,už sem tu zase
Potřeboval bych nabootovat do konzole-tzn. aby se mi vůbec nespustil xserver.Potřebuju nainstalovat nVidia drivery,což při běžícím X serveru nejde.Pokud je "odstřelím" z konzole (killall X) tak mi to nepomůže-shodí to všechno qa skočí mi znovu login.Zkoušel jsem hledat na ABC linuxu i tady,ale buď to tu není nebo neumím hledat
Snad sem to popsal srozumitelně.
Díky,
lz
Naposledy upravil(a) lz90 dne stř 22. úno 2006, 20:02, celkem upraveno 1 x.
Resistance is useless!Blender will get you forever,as I hope.. www.blender3d.org
Nabootuj jako normalne, do X. Neprihlasuj se, stiskem Ctrl+Alt+F1 se dostanes do textove konzole. Prihlas se jako root a spust "/etc/init.d/kdm stop", pripadne kdm zamen za gdm/xdm/wdm/cokoliv co pouzivas jako prihlasovaci okno a mozna jeste nebude umisteni v /etc/init.d ale v /etc/rc.d/init.d podle distribuce. Prekvapive se ti shodi X a budes moci vesele nainstalovat ovladace.
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid