jak zmensit animovany gif?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
jessie.james
Začátečník
Začátečník

jak zmensit animovany gif?

Příspěvek od jessie.james »

jak prosim zmensim animovany gif tak, aby neprestal byt animovanym (aby se proste porad hybal :) ). Jde to nejak jednoduse, nebo budu muset tu animaci rozlozit na jednotlive snimky a kazdy zvlast zmensovat? diky

//edit Wilik - presun ze smetiste
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

tie lepsie programy,ktore zvladaju taketo animacky,tak by to mali zvladnut aj celu animaciu pokope.. ale chlape,cim menej farieb,tym je to skaredsie :(
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

sežeň si Zoner Gif Animator, myslim že je to i jako demo nebo tak něco, je to český a v pohodě
jessie.james
Začátečník
Začátečník

to Kopi.: v tom jsem to zkousel, ale absolutne nevim, jak to provest. nevis prosim, jak na to?
next_ghost
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od next_ghost »

ImageMagick to bez problémů zvládne.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

to next_ghost: to mi teda prosim prozrad, jak v tom neco zmensit, kdyz v tom neni zadna moznost editace. stahl jsem si verzi 5.5.7
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

No koukal jsem a nemam ho nainstalovanej ani na disku, takže si to nemůžu osvěžit, ale nějak to tam urřitě jde - dělal jsem to v tom.
next_ghost
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od next_ghost »

jessie.james píše:to next_ghost: to mi teda prosim prozrad, jak v tom neco zmensit, kdyz v tom neni zadna moznost editace. stahl jsem si verzi 5.5.7
Úplně jednoduše:

Kód: Vybrat vše

convert -resize "123x456" vstup.gif vystup.gif
Za "123x456" dosaď požadovaný rozměry obrázku (včetně uvozovek, convert defaultně dodržuje proporce obrázku).
jessie.james
Začátečník
Začátečník

to next_ghost: tak nevim, bud jsem si stahl jiny software nebo jsem slepy, ale ja tam teda volbu convert nikde nemam. Jedine "Open", "Save", "Print" a to je tak vsechno. Stahl jsem presne tohle: ImageMagick-5.5.7-Q8-windows-dll.exe. Neni mozne, ze jsem stahl jen nejaky browser, ve kterem nejde zadna editace?
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“