TV kartu na prevod VHS do PC - jakou vybrat
- jessie.james
- Začátečník
TV kartu na prevod VHS do PC - jakou vybrat
muzete mi prosim doporucit nejakou TV kartu? jde mi hlavne o to, abych si mohl prevest hromadu VHS kazet do PC, ale protoze nemam na karte TV vstup, tak to nejde. uvazoval jsem nad TV kartou s video vstupem. nebo je na tohle nejaka vhodnejsi moznost? vubec se v tomhle nevyznam,takze jsem vdecny za kazdou radu. predem moc dekuji
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: jakoku TV kartu na prevod VHS do PC
To je tu furt dokola!!! Stačí hledat ...jessie.james píše:muzete mi prosim doporucit nejakou TV kartu? jde mi hlavne o to, abych si mohl prevest hromadu VHS kazet do PC, ale protoze nemam na karte TV vstup, tak to nejde. uvazoval jsem nad TV kartou s video vstupem. nebo je na tohle nejaka vhodnejsi moznost? vubec se v tomhle nevyznam,takze jsem vdecny za kazdou radu. predem moc dekuji
Winfast 2000XP treba
- jessie.james
- Začátečník
diky moc. ja se v tomhle fakt vubec nevyznam, takze potrebuji radu od nekoho, kdo je v tom zbehly, abych nekoupil neco, co mi bude k nicemu. abych pravdu rekl, tak mi o TV na compu vubec nejde, chci to vylozene kvuli tomu prevodu VHS do pocitace a nasledne editaci. proctu si jeste zkusenosti uzivatelu co tuhle kartu maji a uvidim. jeste jednou diky