xfire na co sluzi tento program a ake ma moznosti?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ioio
Začátečník
Začátečník

xfire na co sluzi tento program a ake ma moznosti?

Příspěvek od ioio »

xfire na co sluzi tento program a ake ma moznosti?diki
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

na zahlceni pocitace reklamou a spammem je to konkurence gamespy arcade
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

no to je celkem kec wallote. Takto muzes definovat skoro kazdy program.

Ja xfire pouzivam uz dlouho a jsem spokojen.
moznosti ma mnoho, prime pripojeni na server, automaticke stahovani patchu a dem z netu. In-game writing, pocitani nahranych hodin atd.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Recon píše:no to je celkem kec wallote. Takto muzes definovat skoro kazdy program.

moznosti ma mnoho, prime pripojeni na server, automaticke stahovani patchu a dem z netu. In-game writing, pocitani nahranych hodin atd.
proste hromada veci co ke hrani her proste nejsou potreba.

bud hraju mmorpg + voice komunikace a v jinych online hrach se herni servery hledaji primo ze hry a nepotrebuji zadny dalsi software. Hry s podporou hrani online si patch stahnout sami. K cemu mi je proboha pocitani nahranych hodin? Dale to zbytecne zere systemove prostredky a dost tezko

pres xfire jsem stahoval kdysi jeden patch na wowo protoze byl spadly muj hlavni zdroj a je pravda ze to slo docela rychle ale ten klient je silene preplacanej a je to samy jako Gspy arcade a pro online hrani absolutne potrebne a zbytecne
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

wallot píše:
Recon píše:no to je celkem kec wallote. Takto muzes definovat skoro kazdy program.

bud hraju mmorpg + voice komunikace a v jinych online hrach se herni servery hledaji primo ze hry a nepotrebuji zadny dalsi software. Hry s podporou hrani online si patch stahnout sami. K cemu mi je proboha pocitani nahranych hodin? Dale to zbytecne zere systemove prostredky a dost tezko

pres xfire jsem stahoval kdysi jeden patch na wowo protoze byl spadly muj hlavni zdroj a je pravda ze to slo docela rychle ale ten klient je silene preplacanej a je to samy jako Gspy arcade a pro online hrani absolutne potrebne a zbytecne
Systemove prostredky ti zere i AV i Firewall atd. Xfire zere 14 mega pameti je to snad tolik? Myslim ze, nikdo nema PC sestavu ktera by tak tak splnovala pozadavky na nejakou hru a ti co ji maji si toho stejne moc nezahraji takze je pro ne xfire zbytecny.

Co se tyka stahovani ja toho moc nestahuji pres xfire jsem zastance klasiky, ze si vlezu na web stahnu pres DM. Nekteri lide to ale vidi jako +pro xfire.

To na nektery hry je to absolutne k nicemu to uz je jina, ale zeptej se nekoho co hraje ESL ve SWAT4 jestli je pro nej xfire vyhoda ci jen program na komunikaci ktery zere systemove prostredky. Tento program si ziskal oblibu spousty lidi a asi to nebude nahoda.

Jak preplacanej? Co ti tam zavazi, krom te reklamy coz uz si zminoval.
PS: pro hrani co se tyka SW vlastne neni potreba vubec nic ale takto to brat nemuzes.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

firewall mam HW :D ten prostredky nezere

a na in game komunikaci je tu ventrilo a teamspeak

strucne receno jeste jsem nehral zadnou online hru kde bych potreboval neco jineho nez vyse zmineny ventrilo/TS

secteno a podtrzeno at si to kazdej vyzkousi stejne jako cokoliv jineho :twisted:
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

wallot píše:firewall mam HW :D ten prostredky nezere

a na in game komunikaci je tu ventrilo a teamspeak

strucne receno jeste jsem nehral zadnou online hru kde bych potreboval neco jineho nez vyse zmineny ventrilo/TS

secteno a podtrzeno at si to kazdej vyzkousi stejne jako cokoliv jineho :twisted:
tak nejak, ale nelze rikat ze je to program na nic, zkus treba hrat BF2 psat pri tom nekomu na ICQ, furt lozit do widli no hruza, s xfirem je to v poho diky in-game write.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“