Logitech Z-2300

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Logitech Z-2300

Příspěvek od filletzz »

tak dneska sem se konečně dočkal nových repreaků, původně sem chtěl Creative Megaswords 2.1, ale ty už skoro nejsou k sehnání, tak sem vzal nové Logitech Z-2300, maj 200W, když to vohulim tak to je docela slušnej hukot :)
to si neumim představit těch 300W u těch megaswordsů :)
subwoofer mi akorát pasuje pod stůl, jen je blbý že když jdu se volume tak do 3/4 tak začne vybrovat tyč na zpevnění stolu a dělá to docela kravál, ale tak hluchej abych to musel dávat naplno nejsem takže to zas tak nevadí
jediný co mi tak trochu vadí je to že když jedu přes půlku volume tak se mi začne vlnit obraz na monitoru, repreaky mám hned vedle monitoru, jinak se mi nevejdou, chci se proto zeptat jestli kdyby se mi obraz vlnil delší dobu, tak jestli to nějak může odepsat displej?
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

podle toho jak moc. pokud jen málo tak neměj strachy.... satelity ale zkus dát dál. BTW megaworksy nemaj 300W a Z-2300 taky nemaj 200W, rozhodne se podle toho ale muzes orientoat a creativy budou temer jiste pravdu hlucnejsi. myslim ale ze jen tak o 3db (odhadem) coz neni zadnej masakr....
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no moc ne, trošku se to vlní, ale žádnej velkej extrém to není
no a i kdybych odpálil monitor, tak bych mněl konečně důvod proč koupit LCD :lol:
no v těch výkonech se moc nevyznám, napsal sem to co udává výrobce...
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspon »

crashPC píše:podle toho jak moc. pokud jen málo tak neměj strachy.... satelity ale zkus dát dál. BTW megaworksy nemaj 300W a Z-2300 taky nemaj 200W, rozhodne se podle toho ale muzes orientoat a creativy budou temer jiste pravdu hlucnejsi. myslim ale ze jen tak o 3db (odhadem) coz neni zadnej masakr....
LOOOOOOOL :lol: Skvele uvahy:) Creative uvadi u Mega a GigaWorks rad vykon Burst RMS, omyla se to porad dokola. Nikdo poradne nevi, co to je, ale s normalnim udajem RMS to nema nic spolecne, spis je to udaj hodne podobny PMPO:). 8-)
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G ||
Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

proto sem rek ze to neni pravda ale i tobe prakticky zarucim ze megaworksy pohrajou hlasiteji. je to dobre postaveny na palici ale je to taaak. btw jestli te to zajma rozebral sem svy "110W" altec lansing cs21 a jen napájení zesiku má max 50W. výkon bude pod 40..... recenze altec lansing tady na fóru a "TADY" :lol: -stránky ve výstyvbě 8-)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

njn jak sem řikal tak se v tom nevyznám... mně stačí když to dobře hraje :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

njn jak sem řikal tak se v tom nevyznám... mně stačí když to dobře hraje :)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

to bylo na Aspon... no muzu ti doporucit jedno. Nekupuj nejlevnejsi, a cti zahranicni recenze....
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspon »

crashPC píše:to bylo na Aspon... no muzu ti doporucit jedno. Nekupuj nejlevnejsi, a cti zahranicni recenze....
nejak sem tu na to zapomnel ale....V recenzi, kde srovnavali MegaWorksy 5.1 (udanych 500W) a Z-5300 (udanych 280W) psali, ze Logitechy hraji hlasiteji. BTW...Logitech uvadi u Z-2300 jeste jeden vykon a to 400W:) Sice je to asi PMPO, ale proc to nesrovnat s Burst RMS od Creativu, myslim ze to bude totalne podobny nesmysl..... 8-)
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspon »

crashPC píše:proto sem rek ze to neni pravda ale i tobe prakticky zarucim ze megaworksy pohrajou hlasiteji. je to dobre postaveny na palici ale je to taaak. btw jestli te to zajma rozebral sem svy "110W" altec lansing cs21 a jen napájení zesiku má max 50W. výkon bude pod 40..... recenze altec lansing tady na fóru a "TADY" :lol: -stránky ve výstyvbě 8-)
njn, tyhle CS21 mam na kolejich, takze vim, jak na tom jsou oproti Z-2300kam. Zvukove podobne, vykonove jsou CS21 o poznani slabsi (porad ale hodne hlasite) Pri vetsim zesileni jsou vic zkreslene vysky, maji dost kovovy nadech. Ale za 2000 je to skvele repro..... :)
Edifier R1700BTs
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

njn já nejsem nějakej zvukovej odborník a moc se v tom nevyznám, prostě mně jeden den nasraly klasický ''prskátka'' za 300Kč tak sem si koupil tydle repro a překvapilo mně to vlnění obrazu, jinak je vše v pohodě, zvuk je naprosto perfektní pokud nejedu přes 3/4 volume (což se stává málokdy)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jjj ve většině případů platí: zaplať a něco dostaneš.... sice to neni úchvatný ale eště aby to líp nehrálo. to vlnění je způsobeno sílou mag.pole co dělaj ty repráky... mě by to asi otravovalo...
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Logitech Z-2300

Příspěvek od Aspon »

filletzz píše:....jediný co mi tak trochu vadí je to že když jedu přes půlku volume tak se mi začne vlnit obraz na monitoru, repreaky mám hned vedle monitoru, jinak se mi nevejdou, chci se proto zeptat jestli kdyby se mi obraz vlnil delší dobu, tak jestli to nějak může odepsat displej?
Zkusil jsem to taky, satelity jsem dal tesne k monitoru a osolil hudbu, zadne vlneni jsem nespozoroval. Asi mas citlivejsi monitor. Tohle mi delaji Al.l. CS21 na kolejich, kdyz to vic zesilim, tak se trepe po krajich trosku obraz.
Edifier R1700BTs
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no nevim mám starší CRT, ale nějak moc mně to neruší, protože když si pouštim hudbu nahlas tak většinou stejně nesedim u PC...
Jan Sevcik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Staci alobal

Příspěvek od Jan Sevcik »

Jestli ti mohu poradit s tim vlnenim, zkus na strany monitoru nalepit alobal od cokolady a repro (sub.) postav na male ctverecky z tvrde pryze (treba ze silenbloku od motoru z auta).Pryz Ti skvele pohlti vibrace reprobeden.

MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache

"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak předně ty Logitechy jsou mnohem lepší volbou, než Creativy, protože narozdíl od Creativu vůbec nešuměj.

Co se týče těch satelitů, tak s mým LCD vůbec neinterferují, tak nevím. Satelity by měly být normálně odstíněné.
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

shadow píše:Tak předně ty Logitechy jsou mnohem lepší volbou, než Creativy, protože narozdíl od Creativu vůbec nešuměj.

Co se týče těch satelitů, tak s mým LCD vůbec neinterferují, tak nevím. Satelity by měly být normálně odstíněné.
Mnohel lepší volbou?? Zajímalo by mě jestli si řadu Megaworks od Creative vůbec slyšel, souboj by byl hodne vyrovnaný a řekl bych, že Creative by byl touhle řadou vpředu. Megaworks nemaj s ostatníma šumítkama moc společny a šum se tam objeví opravdu až při hodne vysoký hlasitosti, ale to si dřív prijdou stěžovat sousedi než si všimneš nejakyho šumu :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

njn já chtěl původně Creativy, ale ty už nejsou k dostaní (alespoň mi to tvrdily na tntrade), tak sem se chvíly rozmejšlel a pak se objevily tydle Logitechy tak sem je vzal a se s nima spokojenej :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

filletzz píše:njn já chtěl původně Creativy, ale ty už nejsou k dostaní (alespoň mi to tvrdily na tntrade), tak sem se chvíly rozmejšlel a pak se objevily tydle Logitechy tak sem je vzal a se s nima spokojenej :)
Věřim, jsou určite kvalitní, to je jasná věc.
Mel bych dotaz - nepřijde ti, že maj trochu "mimo" vejšky ? Možná se mi to ale jenom zdálo ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Sentenced píše:
shadow píše:Tak předně ty Logitechy jsou mnohem lepší volbou, než Creativy, protože narozdíl od Creativu vůbec nešuměj.

Mnohel lepší volbou?? Zajímalo by mě jestli si řadu Megaworks od Creative vůbec slyšel, souboj by byl hodne vyrovnaný a řekl bych, že Creative by byl touhle řadou vpředu. Megaworks nemaj s ostatníma šumítkama moc společny a šum se tam objeví opravdu až při hodne vysoký hlasitosti, ale to si dřív prijdou stěžovat sousedi než si všimneš nejakyho šumu :)
Jo slysel a LOGITECHy jsou jednoznacene lepsi! A ty výšky mají v pohodě.. Teda alespoň jsem si ničeho nevšiml, záleží na jaké zvukové kartě jsi je slyšel, jestli na nějaké integrované šmejdce, tak se nedivím..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“