Light Scribe nekvalitne "podruhé" pokreslené

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Flamer
Nováček
Nováček

Light Scribe nekvalitne "podruhé" pokreslené

Příspěvek od Flamer »

Vypalil jsme light scribe medium ... poprvé to bylo v pohode ale na cetne rady vypálit medium vícekrát jsem to zkusil a co se nestalo .... jsou tam kruhy !.... prikládám obrázky... Bylo to CD-R Verbatim....pokaždé na kvalitu best v programu Surething CD-Labeler

Obrázek

Obrázek
CPU:P4 2,4(FSB 533);MB: ASUS P4T533-C i850E;RAM:512 RDRAM PC800; GRAFIKA:ATI RADEON 9700PRO;HDD: WD 800JB 80GB 8MB , Hitachi 7K250 165 GB 8MB;ZVUK: SB Audigy;MECHANIKY: DVD+RW/RAM LG GSA-4166B ;DVD+RW Plextor 708A;REPRO: Creative Inspire 5300; MONITOR: 19"ViewSonic P95f+PDA:HP hx2110
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Toto iste alebo podobne sa uz stalo aj mne aj ked predtym som to skusal aj tri krat a vsetko v poriadku.Mne to napalilo uplne mimo ako prvy krat a bolo to akoby dvojite. Tiez to bolo na CD mediu Verbatim. Preto teraz radsej upravujem obrazok v Gimpe (Kontrast,B&W,Zvysenie DPI atd) a potom vypalujem len raz na BEST.
XBOX360
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

A ty jsi to delal v jakem programu? Chci to ted nekdy taky vyzkouset ale nejspis primo pres nero, tak jestli tam taky neni nejaka chyba v softwaru. Abych se pak taky nedivil.
Jajjun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jajjun »

Já to pálil vždy Neru a napodruhé se objevily kruhy :-(
Jsou jen v jednom místě. V tom které je celé tmavé. Při normálním sledování se ani nepostřehnou, ale při bližším pozorování jsou dosti znatelné.
CPU: AMD Sempron 64 3000+ HT Palermo | MB: ASRock MB K8UPGRADE-1689 | RAM: 2x 256MB | PSU: EUROCASE 400W | VGA: Club 3D Radeon 9550 256MB | HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 120GB 8MB, WD Caviar SE 120GB 2MB | TV: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid | Case: Antler PC-302
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“