mam pro vas takovy technicky orisek:
Potrebuju stahnout video out z PS2 do sveho PC. Ale. Samozrejme ze potrebuju zachovat co nevyssi kvalitu obrazu, vlastne kdyz nad tim premyslim, tak i zvuku .
Na PC mam k dispozici GeForce 6610 XL Medion edition, par fireware, nejake to USB 2.0, S-Video out, Composite out, SCART out, SPIDF (nejsem si jisty tou zkratkou), optical in+out, 7.1 surround a par dalsich veci.
PS2 je verze slim, ma optical digital out (*komunikace bez uspechu). LAN port (*taky nic), 2x USB (*nezkousel jsem) a video composite + stereo out, klasicky tri sinch.
Jde mi o to abych mohl defakto recordovat na pc napr. pres Adobe Premiere, proste jako z kamery.
Zacinam byt z toho uz zoufaly, protoze jsem uz vyzkousel co se dalo, ale bez uspechu.
*vim o reseni s kamerou, ale ta je mi momentalne nedostupna.
PS2 video to PC
- Reaver
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Quakes
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nevím teda co je to zač ta GeForce 6610 XL Medion edition (asi nějaká OEM grafika pro velké výrobce PC) ale podle toho co popisuješ máš jen výstupy videa - S-Video out, Composite out, SCART out ale na nahrávání potřebuješ vstup videa - S-Video in nebo Composite in.
Optical digital out u Playstation 2 je jen na výstup zvuku z filmů DVD, u her jde zvuk jen přes analogové stereo konektory. Obraz z playstation 2 je ve všech případech jen analog.
Pro nahrávání teda potřebuješ garfickou kartu s VIVO – video in, nebo nějakou TV kartu které taky mají video vstup.
Pak propojíš video výstup z playstation 2 na video vstup PC a zvuk v podobě stereo výstupu z paystation 2 do vstupu zvukové karty.
Pro zachytávání videa v PC můžeš použít třeba program VirtualDub nebo program co bývá u TV karty (pokud použiješ TV kartu) nebo některý z dalších dostupných programů.
Optical digital out u Playstation 2 je jen na výstup zvuku z filmů DVD, u her jde zvuk jen přes analogové stereo konektory. Obraz z playstation 2 je ve všech případech jen analog.
Pro nahrávání teda potřebuješ garfickou kartu s VIVO – video in, nebo nějakou TV kartu které taky mají video vstup.
Pak propojíš video výstup z playstation 2 na video vstup PC a zvuk v podobě stereo výstupu z paystation 2 do vstupu zvukové karty.
Pro zachytávání videa v PC můžeš použít třeba program VirtualDub nebo program co bývá u TV karty (pokud použiješ TV kartu) nebo některý z dalších dostupných programů.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM