Propojení PC a TV

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
gamb!t
Začátečník
Začátečník

Propojení PC a TV

Příspěvek od gamb!t »

Dobrý den, mam grafickou kartu msi 6800Ultra atelevizi Panasonic :) . Chci si postej filmy z pc na tv, takze sem koupil kabel s-vdeo (na graf. karte i na tv sou stejne vystupy) a audio kabel. Kdyz kabel zapojim, objevi se mi v nastaveni graf. karty zalozka nView, tam dam naklonovat a jako primarni zobrazovaci zarizeni nastavim monitou a jako sekundarni dam TV, kdyz ale potvrdim, nic se nestane, na televizi je jenom cerno. Sem na spravnym kanale, protoze je na nem slyset zvuk, bohuzel pouze zvuk... Poradi mi nekdo, v cem by mohla byt chyba?
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Jak zprovoznit TVout? (obraz z PC na TV) musíš v ovladačích ke grafice dát nView nastavení a tam dat telku (tos udělal) a v nastavení telky tam dát tušim PAL-I (aby to bylo barevně) a nastavit rozlišení. Nejdřiv před všim nastavenim musíš propojit TV a PC. U PC to vraž do TV out a potom redukcí (ja sem to tak udělal a lážo) na cinch sem to vrazil do čelních vstupů/výstupů na videu. Pak už jen zvuk (ten je v poho).
Možný taky je že v levym sloupečku v ovladačích v záložce Video na celé obrazovce máš něco špatně nastavený. Dej vypnout a koukni se jestli něco na telce máš. Jinak to může to bejt tim že to vrážíš do TV. Zkus to do videa
Mě to tak fachalo.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“