TV out Na HIS X800XL

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Martinsix
Začátečník
Začátečník

TV out Na HIS X800XL

Příspěvek od Martinsix »

Mam problém s TV-OUT výstupem. Vse pripojím, zaskrtnu v CCC Force TV detection. Zatím bez problému, televize detekovana. TV se mi ukaze jako zatim diasbled dole pod aktivnim monitorem. Nemuzu s ni ale ani hnout, ani na ni kliknout (nic se nestane). Pokud macknu vpravo na obrazovku c. 2 a dam enabled 2x mi problikne monitor a 2. obrazovka (televize) zustava stale deaktivovana. Zkousel jsem snad vse ale stale nejde. To same dela i kdyz to delam ve woknech (Zobrazení-vlastnosti)

Ovladace mam ATI 5.11 CCC, nforce 4 6.70,ati tool 0.24,SpeedFan 4.25,

Thx for help.
Martinsix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martinsix »

A pokud to chci zprovoznit v CCC prez wizard tak zaskrtnu policko s monitorem a s televizi. Jakmile ale zaskrtnu policko s televizi tak mi zsedne next> a nejde na nej macknout. Next mohu macknout pouze s 1 obrazovkou (bud TV nebo monitor). Pokud necham jen TV tak se mi obraz na TV ukaze ale vypne se mi monitor. Potreboval bych to nastavit tak aby se mi klonovalo to co je na monitoru do TV. Jak nastavit klonovani vim. Vadi mi ze mi nejde zapnout TV. Pls help.
Pipovic
Nováček
Nováček

TV out Na HIS X800XL

Příspěvek od Pipovic »

Mám stejný problém s x1300pro... jak to dopadlo! Díky
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Pipovic: Možná bych ti mohl poradit. Používáš CRT monitor nebo analogově připojený LDC? Jakou máš konkrétně kartu?

edit: rozepsal jsem to tady: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=59618

vyzkoušej a pokud by ti to pomholo, ozvi se, zatím to ale mám ověřený jen u X1800 a X1900.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“