Každých asi 30min. hláška: C:\windows\download~1\gdrnu2.exe

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Každých asi 30min. hláška: C:\windows\download~1\gdrnu2.exe

Příspěvek od 3482 »

tuhle hlášku mi píše winXP každých asi 30-40min. hláška: C:\windows\download~1\gdrnu2.exe je to otevřené okno černé barvy a jmenuje se viz. výše.
Vypadá jako tabulka s příkazovým řádkem ale po 3s zmizí.

přepíná to Vietconga do Win, starší hry přeruší úplně.
Mám XP+WF, Avast, AD-Ware nic nenasel, ani geg cleaner, ani search and destroy. možná to je tím že jsem povolil instalaciActiveX prvku.Nevím.
HaNdA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HaNdA »

Zkus pustit nod32 i s heuristikou nebo ten soubor najdi a prejmenuj (v nouzaku) a uvidis co se stane (nejpis nic, v nejhorism ho zase prejmenujes zpet). Taky si zkontroluj msconfig.
CPU:Intel Core i5 4590S, MB: Gigabyte H87 D3H, RAM: 2xGB Corsair Hyper X DDR3 1600 HDD 256GB intel SSD + Samsung 1,5TB, DVD-RW: SH-S223Q, SND: Creative Soundblaster X-Fi Xtreme music, KEYBOARD: Logitech G15 (blue) MOUSE: ROCCAT KONE
3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3482 »

ten soubor na disku nemam ani ta cesta neexistuje. MS config je v poradku
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

skus nejaky program na opravu registrou..das zalohu keby nieco.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Dela ti to ikdyz si odpojeny od netu? Nenastavilo ti neco naplanovanou ulohu, ktera by to spoustela?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3482 »

naplanovany ulohy nemam jesou prazdny, na netu jsem porac co mam zaplej kompl, porad nekde serfuju a stahuju /posta,icq,.../
HaNdA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HaNdA »

Uz jsem se setkal i s tim, ze soubor nebyl videt, ale byl tam i kdyz v moznostech bylo povoleno zobrazovani veskerych souboru. Zkus teda jeste hledat tu cestu rucne v registrech.
CPU:Intel Core i5 4590S, MB: Gigabyte H87 D3H, RAM: 2xGB Corsair Hyper X DDR3 1600 HDD 256GB intel SSD + Samsung 1,5TB, DVD-RW: SH-S223Q, SND: Creative Soundblaster X-Fi Xtreme music, KEYBOARD: Logitech G15 (blue) MOUSE: ROCCAT KONE
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“