Při hraní některých her mi začne zvukovka pískat... čim to??

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Kalfa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Při hraní některých her mi začne zvukovka pískat... čim to??

Příspěvek od Kalfa »

Zdarvim mám zvukovku Audigy 2 ZS OEM, a při hraní například Toca race driver nebo MTX mototrax mi začne zvukovka pískat, při toce to je zhruba do prvního VELKÉHO :oops: nárazu, při MTX to je po odjetí prvního závodu super cross... nejnovější ovladače mám... nevíte čím to je??? Pomáhá vždy až restart PC :(.... Díky
Když si uvědomím, že dnes počítač dokáže 80.000.000x přesunout čísla v registrech, současně 35x překreslit všech 995.328 bodů na monitoru a 130.000x si ověřit, jestli jsem nehnul myší, tak se prostě musím zeptat: Co ten Word dop*dele už minutu dělá?
The Edge
Nováček
Nováček

Příspěvek od The Edge »

No musím říct, že tvůj popis problému není zrovna nejlepší. Píská ti zvukovka v počítači nebo repráky? Ale předpokládám, že ti ten pískot vychází z repráků. A dělá to jen u těchto dvou her? U ostatních ne? Nemůže to být třeba přehříváním jádra na zvukovce, případně přehříváním čipsetu na základovce? Protože pokud ti to začne píškat až nějakou dobu po spuštění hry... Zkus během hraní otevřít bok bedny a prstem šáhnout na jádro zvukovky a na čipset. Jinak softwarová chyba to asi nebude. Pokud to není přehříváním, tak to bude zřejmě nekompatibilita desky a zvukovky.
Kalfa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalfa »

Jo z repráků to je...mno přehříváním to nebude... spíš bych asi sázel na tu desku páč to je MSI, ale speciálně vyráběná pro Hewlett packard, tak to asi bude ta příčina... Ono to je prakticky hned ten zvuk jamile spustím hrua tak je to ve stále stejných případech... A třeba na NFS: MW a GTA: SA to nic nedělá :wink:

//Edit: jo a když v tom MTX jezdím Freestyle nebo motocross tak je to v pohodě, ale jaknile odjedu jeden závod Supercrossu tak to začne :(
Když si uvědomím, že dnes počítač dokáže 80.000.000x přesunout čísla v registrech, současně 35x překreslit všech 995.328 bodů na monitoru a 130.000x si ověřit, jestli jsem nehnul myší, tak se prostě musím zeptat: Co ten Word dop*dele už minutu dělá?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“