Red Alert2 po LANu...VYRESENO

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Red Alert2 po LANu...VYRESENO

Příspěvek od Lee »

Zdravim....
Mam takovy malinky problem. Chci hrat doma po lanu RA2 ale chce to nejaky IPX protokol...tak jsem ho nainstaloval ale jak nastavit to netusim :(...v nastaveni RA2 network je: NETWORK Card(tam jsem dal fyzickou adresu sitovky), Socket Nummber, Destination Network... Kdyby byl nekdo tak ochotny poradit...

Diky...
Naposledy upravil(a) Lee dne úte 28. úno 2006, 13:24, celkem upraveno 1 x.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no IPX protokol staci jen nainstalovat, neni treba nastavovat.
Potom ve hre uz v network options nastavit adresu sitovky a melo by to byt OK.

Jeslti ne, tak doporuciji nastavit IPX protokol dle tohoto fora
http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=1551 (je to sice pro nastaveni Hamachi) ale v druhe casti toho vlakna (asi v pulce) je nastaveni i pro LAN. Takze kdyz si to vsichni na siti takhle nastavite, neni problem. Toho hamachi si tam nevsimej.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

ipx se samozrejme nasavovat musi, v okne kde mas prehled nainstalovanych protokolu a sluzeb (TCP/IP, IPX, Sdílení...) dej Vlastnosti na tom IPX a do pole číslo interní sítě něco napiš, idealne jenom cisla, kamarad co to chce hrat s tebou musi zadat cislo jiny, potom v RA2 ve vyberu sitovky vyber tu, co ma cast toho cisla shodnou s tim, co jsi zadal a kamarad taky. melo by to jit
.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Holda29 píše:ipx se samozrejme nasavovat musi, v okne kde mas prehled nainstalovanych protokolu a sluzeb (TCP/IP, IPX, Sdílení...) dej Vlastnosti na tom IPX a do pole číslo interní sítě něco napiš, idealne jenom cisla, kamarad co to chce hrat s tebou musi zadat cislo jiny, potom v RA2 ve vyberu sitovky vyber tu, co ma cast toho cisla shodnou s tim, co jsi zadal a kamarad taky. melo by to jit
no ze musi bych netvrdil, jen kdyz je problem, jiz nekolik let jsem paril s brachou a kamosem bez jakehokoliv nasteveni, stacilo zvolit v RA2 spravnou sitovku a nebyl problem,
nastavovat IPX jsem zacal az pri hrani pres HAMACHI
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Lee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lee »

Tak panove klobouk dolu :) diky moc uz mi to funguje :lol:
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele: