Polygon v delphi

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
MILHI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Polygon v delphi

Příspěvek od MILHI »

Zdravím. Nevíte prosím někdo jak se zachází s polygonem v pascalu? Konkrétně jaký parametr mu mám zadat a hlavně jak. Chce to po mě pole bodů ale tak trošku nevim jak ho vytvořit a vyplnit. Děkuju za každou radu.
next_ghost
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Polygon v delphi

Příspěvek od next_ghost »

MILHI píše:Zdravím. Nevíte prosím někdo jak se zachází s polygonem v pascalu? Konkrétně jaký parametr mu mám zadat a hlavně jak. Chce to po mě pole bodů ale tak trošku nevim jak ho vytvořit a vyplnit. Děkuju za každou radu.
Jako ten parametr zapiš seznam hodnot oddělenejch čárkama a to celý v hranatejch závorkách.

Ale jinak, Delphi :blee:
MILHI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MILHI »

next_ghost píše:
MILHI píše:Zdravím. Nevíte prosím někdo jak se zachází s polygonem v pascalu? Konkrétně jaký parametr mu mám zadat a hlavně jak. Chce to po mě pole bodů ale tak trošku nevim jak ho vytvořit a vyplnit. Děkuju za každou radu.
Jako ten parametr zapiš seznam hodnot oddělenejch čárkama a to celý v hranatejch závorkách.

Ale jinak, Delphi :blee:

Polygon([20,50,60,90,120,120]); takhle sem to od tebe pochopil. Ale když to tak zapíšu tak to při kompilaci vyhodí hlášku Incompatible types 'TPoint' and 'Integer'. Kdybys mi prosím ukázal přesnej zápis tak bych ti byl moc vděčnej..... :)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Ten parametr bude nejspis objekt, delphi ma urcite object browser, tak si to tam proklikej
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
next_ghost
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od next_ghost »

MILHI píše:Polygon([20,50,60,90,120,120]); takhle sem to od tebe pochopil. Ale když to tak zapíšu tak to při kompilaci vyhodí hlášku Incompatible types 'TPoint' and 'Integer'. Kdybys mi prosím ukázal přesnej zápis tak bych ti byl moc vděčnej..... :)
Pochopils správně, jenom ti Delphi řiká, že v tom poli v hranatejch závorkách místo jednotlivejch čísel musí bejt objekty typu TPoint. Jestli se musí předem udělat proměnný a ty namlátit do pole nebo se dá nějak vytvořit dočasný objekty přímo v těch hranatejch závorkách zjišťovat nebudu, odmítam se k Delphi přiblížit na míň než 50 metrů.
MILHI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MILHI »

next_ghost píše:
MILHI píše:Polygon([20,50,60,90,120,120]); takhle sem to od tebe pochopil. Ale když to tak zapíšu tak to při kompilaci vyhodí hlášku Incompatible types 'TPoint' and 'Integer'. Kdybys mi prosím ukázal přesnej zápis tak bych ti byl moc vděčnej..... :)
Pochopils správně, jenom ti Delphi řiká, že v tom poli v hranatejch závorkách místo jednotlivejch čísel musí bejt objekty typu TPoint. Jestli se musí předem udělat proměnný a ty namlátit do pole nebo se dá nějak vytvořit dočasný objekty přímo v těch hranatejch závorkách zjišťovat nebudu, odmítam se k Delphi přiblížit na míň než 50 metrů.

Achjo :o)) tak to si mi moc nepomohl .... právě nevim zrovna jak na to heh... ale díky aspoň za snahu no...
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“