Polygon v delphi
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Polygon v delphi
Zdravím. Nevíte prosím někdo jak se zachází s polygonem v pascalu? Konkrétně jaký parametr mu mám zadat a hlavně jak. Chce to po mě pole bodů ale tak trošku nevim jak ho vytvořit a vyplnit. Děkuju za každou radu.
- next_ghost
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Polygon v delphi
Jako ten parametr zapiš seznam hodnot oddělenejch čárkama a to celý v hranatejch závorkách.MILHI píše:Zdravím. Nevíte prosím někdo jak se zachází s polygonem v pascalu? Konkrétně jaký parametr mu mám zadat a hlavně jak. Chce to po mě pole bodů ale tak trošku nevim jak ho vytvořit a vyplnit. Děkuju za každou radu.
Ale jinak, Delphi
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
next_ghost píše:Jako ten parametr zapiš seznam hodnot oddělenejch čárkama a to celý v hranatejch závorkách.MILHI píše:Zdravím. Nevíte prosím někdo jak se zachází s polygonem v pascalu? Konkrétně jaký parametr mu mám zadat a hlavně jak. Chce to po mě pole bodů ale tak trošku nevim jak ho vytvořit a vyplnit. Děkuju za každou radu.
Ale jinak, Delphi
Polygon([20,50,60,90,120,120]); takhle sem to od tebe pochopil. Ale když to tak zapíšu tak to při kompilaci vyhodí hlášku Incompatible types 'TPoint' and 'Integer'. Kdybys mi prosím ukázal přesnej zápis tak bych ti byl moc vděčnej.....
- Dony
- Středně pokročilý

- next_ghost
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pochopils správně, jenom ti Delphi řiká, že v tom poli v hranatejch závorkách místo jednotlivejch čísel musí bejt objekty typu TPoint. Jestli se musí předem udělat proměnný a ty namlátit do pole nebo se dá nějak vytvořit dočasný objekty přímo v těch hranatejch závorkách zjišťovat nebudu, odmítam se k Delphi přiblížit na míň než 50 metrů.MILHI píše:Polygon([20,50,60,90,120,120]); takhle sem to od tebe pochopil. Ale když to tak zapíšu tak to při kompilaci vyhodí hlášku Incompatible types 'TPoint' and 'Integer'. Kdybys mi prosím ukázal přesnej zápis tak bych ti byl moc vděčnej.....
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
next_ghost píše:Pochopils správně, jenom ti Delphi řiká, že v tom poli v hranatejch závorkách místo jednotlivejch čísel musí bejt objekty typu TPoint. Jestli se musí předem udělat proměnný a ty namlátit do pole nebo se dá nějak vytvořit dočasný objekty přímo v těch hranatejch závorkách zjišťovat nebudu, odmítam se k Delphi přiblížit na míň než 50 metrů.MILHI píše:Polygon([20,50,60,90,120,120]); takhle sem to od tebe pochopil. Ale když to tak zapíšu tak to při kompilaci vyhodí hlášku Incompatible types 'TPoint' and 'Integer'. Kdybys mi prosím ukázal přesnej zápis tak bych ti byl moc vděčnej.....
Achjo