9700 PRO nejlepší drivery na hry

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

9700 PRO nejlepší drivery na hry

Příspěvek od Jeltík »

Ahoj, na tomhle odkaze : http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2701&p=11 jsou nějaké tabulky, které se týkají výkonu, akorát si nejsem jistý, jestli jsem je pochopil správně... Podle mě by tedy měly Catalyst 5.7 mít nejvštší výkon a měl bych si je nainstalovat? Nejde mi o kvalitu obrazu ani o body v 3DMarku, ale co největší výkon ve hrách... Děkuju za každý přínosný názor.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

je to pořád dokola, tohle je problém nVidií, u ATi tam dej ty nejnovější a nemusíš nic řešit ;-)
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

No ja nevim... Ty grafy rikaji neco jineho. 5.07 podavaji vzdy malinko lepsi vykon nez nejnovejsi ovladace, co se tyce 9700Pro.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Obrázek
tenhle obrázek mi přijde trochu divnej, jednou úlet jedna, pak druhá, pak zase ta první, co by s těmi ovladači museli v ATi dělat za vylomeniny... :?

můžu ti říct že na 9800Pro co mam já se žádný skoky nedějou, a že by to bylo exkluzivně pro 9700Pro se mi nezdá :roll:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Ok, děkuju...

Příspěvek od Jeltík »

Na tom samém serveru jsem našel jiný článek a porovnání Catalystů přesně na 9700 PRO a zjistil jsem, že nemá cenu archivovat nějaké staré ovladače...
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“