Grunt píše:Uvažoval sem o koupi tehle grafy do AGP ale to piskani me celkem děsi...z toho usuzuju že to asi neni moc kvalitni když to piska...Nevite jak to je s modelem od Leadteku???
Mam někde uložený wav soubor kde jsem to nahrával do mikrofonu, pokud nic neslyšíš, tak buď to je problém deska vs grafika, nebo se povedou kusy od kusů, co jsem četl diskuze, tak většina LE (staré modely toho samého) tohle dělaly, zkoušel jsem to na VIA KT 400 (AXP 2600+) a VIA KT 800 (A64 s754 3200+) jednou to bylo se zdrojem Eurcase 350W a podruhé Yesico 420W FL. Koukal jsem na Leadteka, podle mě má mnohem lepší měnič (někdo tomu říká zdroj), takže bych se pískání nebál, ale co jsem se taky díval tak se špatně shání.
Soubor je tady:
http://www.czela.net/pub/mirek/piskani_grafiky/
Bacha je to wav a má 8MB...
Grafiku už nemam, koupil jsem raději Leadteka GF 6800GS a přešel jsem na PCI-E, žádné pískání neslyším a výkon se sice zvednul ale ne až tak o moc, výsledky testů asi znáte zde z pctuningu, celkově to za tu cenu spíš ani nestálo, tohle je pro ty co mají AGP podle mě výhodnější volba, ale já mam monitor s nativním rozlišením 1920x1200, takže každý nárust výkonu je u mě ceněn. Zajímavé je že akcelerace ve Windows se mi zdá subjektivně horší, než u té GF6800XT a docela mi vadí úchylné překreslování v opengl (takové jakoby rozposunutí obrazu ve 3 částech při rychlém vertikálním pohybu, možná je to ale rozlišením, používám to co jsem psal), které měla myslím i ta XT.