Mel jsem radeona 9600 128MB DDR/128bit a nataktil jsem ho v pohode na 425/510, oncasny artefakt, fakt dobry kousek. Udelal jsem si na neho svoje ucinne chlazeni (pameti polepil pasivama, na GPU nechal puvodni pasiv a z obou stran sikovne nasazeny 80x80mm ventilator a navic vepresu pred PCI a AGP slotama byl jeden 120x120mm ventilator, teplota super - nebylo co resit a vyslo me to na par supu..), pak jsem toho Radeona 9600 prododal za stejnou cenu co se prodavala 9600XT, takze jsem si ho koupil zase (udelal jsem chybu, ale nebyly zadne penize,takze alespon neco). Ale ta XT ma znatelne lepsi podani barev a jsou i mnohem kontrastnejsi... Chci se toho XT tak cca za 2 mesice zbavit, dam ho za 2350,- (cca 2 mesice stary, podrobneji: Sapphire radeon "zbytecne" 256MB DDRII kdyz ma 128bit sbernici..)
jinak na 9600 non-pro kup maximalne chladic od PrimeCooler(a), nebo to zkus jako ja: http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=16186
P.S.: Ta 256MB verze se ti nude ¨velmi tezko taktit, mel jsi sahnout po 128mb ddr/128bit..
nemohu se rozhodnout please help
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- kotas
- Středně pokročilý

- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No to video jsem videl taky.... To neudelal procesor tu diru do stolu... Nejaci blbci se bavili odpalovanim. Rozumej dali pod to nejakou pyrotechniku. Duron na 4GHz (videl jsem obrazek i ze 6GHz-nekdo si dal praci ve photoshopu) je naprosty nesmysl.. Takove frekvence neni vubec mozne s Duronem dosahnout. Ani teoretickyFlegy píše:no...ja ti klidne muzu poslat jedno video durexe na 4ghz...tusim...a prostrelil desku i s drevotriskovim stolemale to je extrem...jednou mi teklo gpu po pcb...ale nic vic...btw nepochopil sem proc resite takove veci jako axcelero na 9600stovku...podle me vyhozeny money
TO:kotas
Tvoje dosazene frekvence jsou v pohode, ale autor tohoto clanku mluvi o jinych hodnotach..
Vice nema cenu se o tom rozepisovat, precti si moje predchozi prispevkyAdisis píše:HaNdA:silně pochbuju ž
e mi dojde frekvence ja to mužu dat na 1600(z DDR)a 800CPU!!!!
- Adisis
- Černá karta

-
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No ja nevim ale kupovat naky novy a drahy chladice na 9600 nema snad vubec cenu.Stejne to moc nepretaktujes a dobrou praci odvede i zakladni chladic.Navic si pretaktovanim nak extreme nepolepsis karta ma dost zastaralou architekturu.Jinak ty hodnoty cos tu uvadel sou totalne nesmyslny.Ja treba svyho R9800pro pretocil maximalne na 410GPU a 730DDR pamet.