Nahrada me karty za novou, nevimzda digital nebo L2000Exp

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
the_macik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nahrada me karty za novou, nevimzda digital nebo L2000Exp

Příspěvek od the_macik »

Zdravim.Pote, co me vypekla moje Pixel view pro Ultra, kdy mi vzdy po zapnuti utility, aby mi slapalo dalkove ovladani nabehl procesor na 100% a vsichni poskytovatele pixel view driveru maj drivery starsi, na kterych mi za zadnou cenu nejde rozbehnout obraz, sem se rozhod ze na to kaslu, jelikoz i obraz je hnusnej a prejdu na jinou.Chtel sem toho leadteka 200 Expert, ale co si tu ctu , tak je prej lepsi uz za stejnou cenu koupit si Technisat airstar 2 ,kterej prijima digitalni vysilani.Ohledne provozu sem si cet, vzhledem k tomu, ze bydlim v Praze bych nemel mit s digitalem snad problem.Pokud se tam teda zapojuje kabel od normalni anteny :-D
potrebuju teda rict, zda se mi vyplati koupit toho leadteka, kterej vim ze je osvedcenej, nebo uz zkusit ten digital...jde mi prevazne o kvalitu obrazu.Antenu mam na strese, ale i presto je na tyhle pixel view kvalita necista.
Co mi doporucujete?
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 ;)
the_macik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_macik »

Kazdopadne nevite proc CT 1,2 a prima sou cisty, ale nova je prouzkovana?a dalsi vec, coz jako bude zrejme kartou a nevim zda-lui tomu predejdu, kdyz je v televizi nejaka dlouha cara, ktera zataci, neumi ji to tak vykreslit a je proste delana sekane, proste jako kdyz poskladate mnoho rovnych car vedle sebe a snazite se napodobit oblouk.
signal, nebo karta?jako stejnej signal je na vedlejsi televizi a tam obraz jak vino...
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 ;)
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“