Nove ovladace a maly problem s HD

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nove ovladace a maly problem s HD

Příspěvek od peterch »

Nainstaloval som nove ovladace pre svoj chipset nForce 410/430.Vsetko ide v poho akurat dole v pravom dolnom rohu mam ikonu bezpecne odobrat hardwer a ten hardwer je ale moj HD. Co s tym, odobrat to nejde a ikona je tam stale.
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

to iste aj na mojej nForce4 ultra
neriesim to (nevadi mi to) :-D
Peter5110
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peter5110 »

Kdyby jsi použil při instalaci Win - disketu od desku obsahující sata drivery tak tam ikonka nebude.

Podkud ti ale mohu poradit nepoužívej Nforce Ide driver - na 99% ti to bude dělat problémy(Win sem tam nenabotuje,zamrzání PC atd.) spousta lidím má s Nforce Ide driver problémy včetně mě(Mám Nforce 4 Ultra a SATA2) a na SATA 2 discích to blbne ještě více než na ATA,SATA
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Peter5110 píše:Kdyby jsi použil při instalaci Win - disketu od desku obsahující sata drivery tak tam ikonka nebude.
A nebudou tam i ostatní fičurky... :wink:
Peter5110 píše:Podkud ti ale mohu poradit nepoužívej Nforce Ide driver - na 99% ti to bude dělat problémy(Win sem tam nenabotuje,zamrzání PC atd.) spousta lidím má s Nforce Ide driver problémy včetně mě(Mám Nforce 4 Ultra a SATA2) a na SATA 2 discích to blbne ještě více než na ATA,SATA
Chce to vyzkoušet - já je tam dávam i do komerčních sestav a naprosto bez problémů... :roll:
Peter5110 píše:....a na SATA 2 discích to blbne ještě více než na ATA,SATA
Ale to je docela jiné téma @ kapitola sama pro sebe... (NF4 a SATA2) :(
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“