dobré rady nad zlato

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Strator@rotor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Strator@rotor »

to:BodyZ jo to jsem ale zatim vsichni mi od toho zrazují je fakt že s kompen docela cestuji a jsem dost velkym hluku na akcích.Bojim se ten komp me vyšel okolo 60 a nerad bych něco přecenil tak shánim informace kde se dá potřebuju se na to 100% spolehnout tak hledám několik řešení a furt se nemužu dobrat k výsledku Strator
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Já jen tak k tomu zdroji, nevim jestli by utáhl ač vodou chlazený ultradrahý leč jen 450 W zdroj 2 x 2Ghz opteron a VV zbytek ;) Já bych na to vzal Fortron Epsilon, 600 nebo 700W ...
Strator@rotor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Strator@rotor »

to:spirit64 zdravim no šlapaloto i na 350W zdroji ale musel jsem ho tak 15minut furt startovat pak jsem tam dal od kamoše půjčenej 450W a byl v pohodě pak jsem koupil 500w Euro case ale vyhořel po prvnim zapnutí vživote jsem nevyděl větší jiskry no a za 7dní mi poslaly novej 550w za stejmou cenu a tak mam tendle a v poho čus Strator
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“