Hi @ll , mam biiig problem - predal som stare pc - to fungovalo 100% - po par dnoch sa vraj zacalo po 2-3 hod.hrania restartovat ... no a teraz uz nejde vobec spustit ... zostava :
Barton 2500+ , 512 Vdata RAM , ATI Hercules 9800 , MB Asus A7N8X ,HDD 160GB , win XP Proff , Dvd RW LG .zdroj 350W
skusal som:
inu graf.kartu - ziaden rozdiel.../grafika je ok/
zmazanie CMOS ... >> dostal som sa do BIOSu - ale aj v Biose sa sem tam pc restartoval !!!<<<??? - niekedy ani nenabehol - neviete co moze byt vo veci ked sa restartuje aj v Biose ???
/pruser je to ze komponenty su z roznych velkoskladov - jeden z nich uz neexistuje - Libra - a bojim sa ze problem bude v doske - co vy na to <??/
Diiik za tipy
Naposledy upravil(a) kvee dne čtv 16. bře 2006, 15:19, celkem upraveno 1 x.
i7 2600 , Noctua NH-C14 , MB Asus Sabertooth P67 rev.3.0 , skrina NZXT Zero 2 , SSD OCZ Agility 2 ser. 120GB , RAM Corsair 16GB DDR3 , HDD WD Caviar Black 1,5TB , zdroj Enermax 850W Bronze , ASUS GTX 590 , LCD Acer 24°° GD245HQ , 3D Vision kit , Dvd Plextor
spanky píše:Je možný že se ti přehřejvá procesor a v biosu je nastavený že se ti počítač při určitý teplotě restartuje. Já bych zkusil vyměnit chlazení.
Předpokládá, že vysokou teplotou to nebude... Aby počítač nenaběhl, to taky vidím na zdroj nebo desku.
mam to ... bola to doska aj zdroj ... neviem co to sposobilo - ale boli scernate dva kabliky na 20pin ATXPWR connectore a tiez scernate v konektre v doske - skusil iny zdoj zdorj - doska nesla , skusil som inu dosku - zdoj nesiel ... ked sa dari tak sa dari ...
//edit - a este aj procesor ....
i7 2600 , Noctua NH-C14 , MB Asus Sabertooth P67 rev.3.0 , skrina NZXT Zero 2 , SSD OCZ Agility 2 ser. 120GB , RAM Corsair 16GB DDR3 , HDD WD Caviar Black 1,5TB , zdroj Enermax 850W Bronze , ASUS GTX 590 , LCD Acer 24°° GD245HQ , 3D Vision kit , Dvd Plextor