Kód: Vybrat vše
Minimální hardware:
CPU 1,6 GHz, 256 MB RAM (512 pro online hraní), 64 MB GFX
Doporučený hardware:
CPU 2,6 GHz, 1 GB RAM, 128 MB GFX
Please poradte mi...
Moderátor: Baneshee

Kód: Vybrat vše
Minimální hardware:
CPU 1,6 GHz, 256 MB RAM (512 pro online hraní), 64 MB GFX
Doporučený hardware:
CPU 2,6 GHz, 1 GB RAM, 128 MB GFX

No high end to neni, to neřikam, ale měl by to zvládnout určitě na vyšší detaily...Nevim jestli si viděl test mojí grafiky na na PCT, ale tam to zvládala o dost líp (myslim na FEAR)...jink FEAR ma dop. confg: P4 3.0, 1GB RAM a 2565 MB Radeon 9800->to x1600xt je o dost lepší...Wuuduu píše:Tvoj comp ale urcite nie je HighEnd, je to stredna trieda, takze necakaj FEAR na max detaily....
Hod si 3D MArky, porovnaj s podobnou zostavou a uvidis, ci tam bude nejaky badatelny rozdiel.

Tohle je moje deska:X-ecutOR píše:Uved detailnu konfig. kompu vratane chipsetu

Jeden detail: v teste pouzili dve podstatne lepsie veci, ako mas ty: Opteron na 2800MHz a raz tolko RAMky, to je velmi dolezite, prave v hre ako je FEAR.Kokin píše:No high end to neni, to neřikam, ale měl by to zvládnout určitě na vyšší detaily...Nevim jestli si viděl test mojí grafiky na na PCT, ale tam to zvládala o dost líp (myslim na FEAR)...

No ale když na hru daš patch dát se zvyšujou její nároky ne? I na GF 6600GT to běhá líp než mě...Wiruz píše:no nemusi to byt kompem ale hrou. Me treba ani dnes neslape poradne Generals, a to ho mam opatchovanej na nej verzi a stejne se pri skirmishi poradne zpomaly a to mu prej staci i PIII 1,0GHz

Kokin píše:No ale když na hru daš patch dát se zvyšujou její nároky ne? I na GF 6600GT to běhá líp než mě...Wiruz píše:no nemusi to byt kompem ale hrou. Me treba ani dnes neslape poradne Generals, a to ho mam opatchovanej na nej verzi a stejne se pri skirmishi poradne zpomaly a to mu prej staci i PIII 1,0GHzto je dost smutnů...

No právě proto, že to zlepšuju tu hru ne? já teda když jsem nainstaloval patch 1.3 tak mi přišlo že se seká ještě víc než normálně...Wiruz píše:Kokin píše: No ale když na hru daš patch dát se zvyšujou její nároky ne? I na GF 6600GT to běhá líp než mě...to je dost smutnů...
nene, patch nema s narocnosti na HW nic spolecneho, je to jen optimalizace a spousty oprav

to asi ne, patch ti optimalizuje hru,opravuje nejake bugy(treba hra pada kdyz zmacknes nejakou kombinaci klaves,nebo na nektere mape se dostanes do "slepeho" mista) nekdy prida nove mapy,nove mody ale nikdy nemeni engine hry a tedy jeji narocnost...Kokin píše:No právě proto, že to zlepšuju tu hru ne? já teda když jsem nainstaloval patch 1.3 tak mi přišlo že se seká ještě víc než normálně...