Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Keřík
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keřík »

nevite zda pujdou nekde stahnout nejake nove káry do teto hry? ne ze by jich tam bylo malo,ale kapka oziveni by mi nevadila :)
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

Keřík píše:nevite zda pujdou nekde stahnout nejake nove káry do teto hry? ne ze by jich tam bylo malo,ale kapka oziveni by mi nevadila :)
tak nějak nevím -- co to tak sleduju, tak jsem poslední auta na download viděl v NFS4, myslím, že v NFS5 tu taky byla možnost, ale nikdo se do toho asi moc nepouštěl - no a pro 6,7,8,9 jsem ani neslyšel o tom, že by to bylo možný .... celkem škoda ...
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Nik
Začátečník
Začátečník

Dotaz

Příspěvek od Nik »

Chtěl bych zeptat, jak se dá ta hra přinutit aby používala jen některý DirectX np8 nebo 7. Předem dík za odpověď
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

2 Nik - no - co by se ti mohlo povést, je vypnout efekty DX9 (popř DX8) a tím se dostat na úroveň DX8 (7) - k tomu ale budeš potřebovat nějaký program co to u NFS MW umožňuje ......

tohle by ti mohlo pomoct

http://mostwanted.nfsgame.net/downloads ... imizer.zip
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Cauves lidi jak bude hra "tikat" na geforce2mx400 :oops: ??
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Matias píše:Cauves lidi jak bude hra "tikat" na geforce2mx400 :oops: ??
Pokud se podíváš na min.konfiguraci tak nebudes pokládat takove dotazy...

nebo treba google
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Dzin píše:
Matias píše:Cauves lidi jak bude hra "tikat" na geforce2mx400 :oops: ??
Pokud se podíváš na min.konfiguraci tak nebudes pokládat takove dotazy...

nebo treba google
BOze!! minimalni konfigurace je 32mb graficka karta!!stoho toho asi moc nevyctu nezdaseti? chci vedet konkretni zkusenost s touhle grafikou a touhle hrou , mne je jasny za na tvy 9800pro hra je na plny detaily :x
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

mohl by mi nekdo poslat sejvy? Nechci to dohravat a rad bych se projel v Turbu
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

AlesShi píše:mohl by mi nekdo poslat sejvy? Nechci to dohravat a rad bych se projel v Turbu
Savy si mozes stiahnut trebars aj tu
http://needforspeed.sk/download.php?id=102
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Matias píše:
Dzin píše: Pokud se podíváš na min.konfiguraci tak nebudes pokládat takove dotazy...

nebo treba google
BOze!! minimalni konfigurace je 32mb graficka karta!!stoho toho asi moc nevyctu nezdaseti? chci vedet konkretni zkusenost s touhle grafikou a touhle hrou , mne je jasny za na tvy 9800pro hra je na plny detaily :x
je to minimalni konfigurace co tam pisi takze necekej ze ti to pojede plynule ani kdyz to budes mit na minimum, asi tak. Pokud si chces zahrat tak aby te to bavilo tak si kup novou GK jinak hraj karty :) Nemam ti k tomu co rict.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

2 matias, dzin, recon .... bože GF2MX je tak zastaralá karta, že už pomalu ani nemůžeš doufat, že ti to pojede (možná se to poplazí) --- je sice fakt, že někteří borci tvrdí, že jim na nejslabší TNT2 běží mafia a to jako že plynule, ale chtěli bych tu plynulost vidět

takže matias - novou GK, na NFS MW skoro nutnost .....
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Matias píše:
Dzin píše: Pokud se podíváš na min.konfiguraci tak nebudes pokládat takove dotazy...

nebo treba google
No a proč to nezkusiš na demu aspon?
Pokud z toho moc nevyčteš, to je tvuj problem! :wink:
Ná mé 9800Pro to jede na polovični detaily a rozlišeni 1024x768 a nic moc...
Takže počítej stím že na tve karte to bude hnus....
Co víc ti říct...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

ok diky za nazory, ztahuju demo, ale vypada to ze po vejplate pujdu pro novou grafiku :)
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

To Nik: Vypni pixel shadery v RivaTuneri!!! Alebo ich nejak obmedz. A naco ti to je???Moc ti to nepomoze alebo ti to nepomoze nijak!!!
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

Mám ogárci dotaz. Chci pařit po LAN s kámošem a když se chci připíchnout na jeho vytvořenou hru tak mi naskočí připojuji ale nic dál. prostě pořád jen připojuji
Někomu jde práce od ruky a někomu ruce od práce :)
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

DonMichal píše:Mám ogárci dotaz. Chci pařit po LAN s kámošem a když se chci připíchnout na jeho vytvořenou hru tak mi naskočí připojuji ale nic dál. prostě pořád jen připojuji
Patch 1.3 jste zkusili? Pokuď ne, zkuste, mělo by to pomoci.
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

GoodMan píše:
DonMichal píše:Mám ogárci dotaz. Chci pařit po LAN s kámošem a když se chci připíchnout na jeho vytvořenou hru tak mi naskočí připojuji ale nic dál. prostě pořád jen připojuji
Patch 1.3 jste zkusili? Pokuď ne, zkuste, mělo by to pomoci.
dnes ho máme v plánu zkusit tak dám pak vedet :wink:
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

tak s patchem 1.3 to taky stále jen připojuje a HAMACHI mi nejde spustit a píše failed to connect to the mediation server bibi.hamachi.cc. Would you like to keep trying. Tak nevím co stím a sem v pasti :(
Nik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nik »

To IQLogic No hra se mi na GeForce FX5700LE 256MB seká i při 640 na 480, což mě fakt štve, tak sem si myslel, že snížení DirectX pomůže, jako v některých jiných hrách, podařilo se mi to přes registry, ale nepomohlo to, taže jsi měl pravdu. Což ve mě evokuje otázku, nevíte někdo co s tím? Víceméně tahle karta je doporučená konfigurace, takže nechápu, proč to nejde. Dík.
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

DonMichal píše:tak s patchem 1.3 to taky stále jen připojuje a HAMACHI mi nejde spustit a píše failed to connect to the mediation server bibi.hamachi.cc. Would you like to keep trying. Tak nevím co stím a sem v pasti :(
S toho si nic nerob, ak sa nemozes pripojit tak maju vacsinou vypadok serveru, napr kvoli udrzbe a tak...vacsinou to oznamia na fore kedy bude ale obcas to byva aj necakane.
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“