Projekt: Shark Attack by Stoobi - COMPLETED
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- HaNdA
- Začátečník
Druhá série fotek je stále nefunkční (asi tam má být pracovna )
Jsem už 3. co se ptá, kde se dá sehnat ta lemovka? A čím jsi udělal tu díru vpředu když je k tomu tak špatnej přístup (z druhý strany je ten koš na disky)?
Díky předem za info
Jsem už 3. co se ptá, kde se dá sehnat ta lemovka? A čím jsi udělal tu díru vpředu když je k tomu tak špatnej přístup (z druhý strany je ten koš na disky)?
Díky předem za info
CPU:Intel Core i5 4590S, MB: Gigabyte H87 D3H, RAM: 2xGB Corsair Hyper X DDR3 1600 HDD 256GB intel SSD + Samsung 1,5TB, DVD-RW: SH-S223Q, SND: Creative Soundblaster X-Fi Xtreme music, KEYBOARD: Logitech G15 (blue) MOUSE: ROCCAT KONE
- Woyta
- Středně pokročilý
Je mozne ze pouzil primou brusku. (sikovna masinka) Jestli budes chtit tak ti ji nekdy pujcim.HaNdA píše:A čím jsi udělal tu díru vpředu když je k tomu tak špatnej přístup (z druhý strany je ten koš na disky)?
Díky předem za info
Naposledy upravil(a) Woyta dne čtv 2. bře 2006, 16:49, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak několik fotek. Jak jsem říkal, dělám na předku. Takže jsem odstranil přední krytky, který byly jen na vzhled. A jelikož ta case v podstatě nemá nasávání (sice v plastovým krytu jsou díry, ale v hliníkových dvířkách už ne), rozhodl jsem se pro razantní řez. Tedy vyřezal jsem tam tři otvory (nevěřili by jste, jak se debilně řeže 5mm hliník) pro nasávání, aby pasovaly do designu case. A ty budou krytý perforovaným plechem - stříknutým červenou metalízou. Konečný fotky samzořejmě budou co nejdříve, ale schne mi barva.
A nakonec tedy fotky bočního plexi s odlepenou folií - vypadá to super, ne?
A nakonec tedy fotky bočního plexi s odlepenou folií - vypadá to super, ne?
Naposledy upravil(a) Stoobi dne úte 2. led 2007, 12:21, celkem upraveno 1 x.
- Rosie
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ale jo, vypada to cim dal tim lip... hlavne se mi libi ta barevna kombinace:) Myslim ze si to asi bude kupovat docela dost lidi...
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
- crug
- Začátečník
- Radeon9550
- Začátečník
HEzky,hezky a hezky neni co dodat Barevna kombinace pekna takova vrazedna
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- honny
- Středně pokročilý
jo, to plexi je lepší...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
- koza
- Začátečník
- iwhy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Fajn aj ked...srry stoobi, ale neinspiroval si sa tak trochu (dost) s Defynatovim riesenim? http://photobucket.com/albums/y165/Defy ... %20Attack/
Athlon XP 2200+, Kingston 1GB, MB ECS M848A rev.2.1, HDD Hitachi 160GB, Fortron 400W, 20" Viewsonic VX2025WM
IWHY*MOTORSUSKA počúva rezkú muziku LAST.fm
IWHY*MOTORSUSKA počúva rezkú muziku LAST.fm
- OXI
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Myslim že podobný názory byly i u tunění aut, a dneska pár firem který se timhle zabejvaj je. Já sám bych si koupil modlou skříň jedině kdyby byla modlá podle mejch představ, jelikož nemam dílnu, takže můžu jen minimální úpravy. Každopádně jestli tohle rozjedeš tak budeš v týhle republice nejspíš 1. a z toho se dá taky vytěžit.
Trochu OT, ale všiml jsem si že máš ventilátory REVOLTEC, maj pěkný barvy, ale málo foukaj a jsou docela hlučný. Sám jeden mam a hned bych ho vyměnil za jinej. Proč sis vybral zrovna tyhle?
Trochu OT, ale všiml jsem si že máš ventilátory REVOLTEC, maj pěkný barvy, ale málo foukaj a jsou docela hlučný. Sám jeden mam a hned bych ho vyměnil za jinej. Proč sis vybral zrovna tyhle?
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Notak to je hustý. Defyantovu práci znám, ale tuhle jeho úpravu Sharka jsem neviděl. Koukám, že má i stejnej název projektu, tak to je dobrej haluz..
2OXI: Ano, zvolil jsem Revoltec. Měl jsem k dispozici ještě Thunderblade od TT, ale ten nesvítil tak pěkně a hlavně byl neuvěřitelně hlučnej. Ty Revoltecy foukaj poměrně dost a jsou naprosto tichý, takže nevím, co to máš za kusy, ale já jsem měl v ruce už několik těhle kousků a všechny v pohodě.
2OXI: Ano, zvolil jsem Revoltec. Měl jsem k dispozici ještě Thunderblade od TT, ale ten nesvítil tak pěkně a hlavně byl neuvěřitelně hlučnej. Ty Revoltecy foukaj poměrně dost a jsou naprosto tichý, takže nevím, co to máš za kusy, ale já jsem měl v ruce už několik těhle kousků a všechny v pohodě.
- filletzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Fireboy
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Xan: asi bude oboji. Bude určitá malosériová výroba, kdy budeme mít pár kousku, typů, které si budou moct lidé koupit. Ale modding bude velmi variabilni, takze kazdy si muze udelat co bude chtit. Jen my budeme nabizet doporuceny mod. Stejne jako bude doporucovat konfiguraci.
- dave_m
- Začátečník
-
zatim se neda moc hodnotit, ale moc se mi libi ten zadni vetrak ten tam fakt sedne. Nevim, jestli by to bocni plexi nebylo lepsi vic nepruhledny. Uvidime
CPU i5-3570K 4.2GHz MB MSI Z77A-GD55 RAM Kingston Predator 4x4GB 2400MHz GK Saphire R9 280X Toxic SSD Kingston HyperX 3K 120GB PS Be Quiet! Straight Power BQT E9 480W CM CASE Define XL R2 CHLAZENI custom water cooling
- kadas152
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle vypadá fakt hezky decentní všechno sladěný
moc se mi líbí ta lemovka okolo díry pro ventilátor budu to muset sehnat
lakovanej tahokov sem chcil použít na svuj case taky ale ty si byl rychlejší
a jinak názor na modovaný case v prodeji když to bude tak jak tady píšeš tak to je supr a vaše firma získá slušnou výhodu v tom že budete první
eště asi před tejdnem bych si takovou case taky koupil ale sebral sem odvahu a začal sem modovat sám a potom co sem se popral s úpravou předku sem změnil názor a začalo mě to strašně bavit sem dos velkej hráč takže sem byl dost línej ale modink mě chytnul a teď už bych takovouhle case nekoupil raději bych si něco udělal sám i když by to nebylo tak kvalitní jako tohle
//Stoobi - jelikož bych reklamu netrpěl nikomu jinému, tak nemůžu ani sobě, takže promazáno. Tohle se tu myslím řešit nemusí.
2Woyta: Díky za nápad s názvem. Ten Blood Attack nezní špatně.
moc se mi líbí ta lemovka okolo díry pro ventilátor budu to muset sehnat
lakovanej tahokov sem chcil použít na svuj case taky ale ty si byl rychlejší
a jinak názor na modovaný case v prodeji když to bude tak jak tady píšeš tak to je supr a vaše firma získá slušnou výhodu v tom že budete první
eště asi před tejdnem bych si takovou case taky koupil ale sebral sem odvahu a začal sem modovat sám a potom co sem se popral s úpravou předku sem změnil názor a začalo mě to strašně bavit sem dos velkej hráč takže sem byl dost línej ale modink mě chytnul a teď už bych takovouhle case nekoupil raději bych si něco udělal sám i když by to nebylo tak kvalitní jako tohle
//Stoobi - jelikož bych reklamu netrpěl nikomu jinému, tak nemůžu ani sobě, takže promazáno. Tohle se tu myslím řešit nemusí.
2Woyta: Díky za nápad s názvem. Ten Blood Attack nezní špatně.
- master88
- Začátečník
no zatim se to vyviji moc pekne jen tak dal... ale to se u stoobiho bat nemusim jen se tesim na pokracovani ..
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah