napadá mne...TPAA s tím přišla ATi jestli se nemýlím?
To RH - měl jsem V2 ve SLI a externí přípojka mi obří nepřipadala. Ale je to věc názoru. Mne to připadá jako normální VGA kábel, nepozoruji že by měla větší rozměry (jenom na okraj, OBR je pro mne někdo vyšší něž 2,5 metru - anebo jeden uživatel na tomto fóru vystupující pod tímto nickem)
Ad kradení technoligií - NVIDIA taky kradla, krade a krást bude. je to byznys, a ať se líbí 3dfx, NV nebo ATi tak stejně jde o to vyždímat z lidí peníze. Osobně si myslím že je lepší jedna pořádná karta(X1900, GF7800) než dvě nebo čtyři ve SLI nebo CF(nebo multichrome

) protože je to jenom vyhazování peněz, tvoření profilů atd. ad tvoření profilů - mám pocit že v Omega ovladačích profil vytvořit lze....
Ad Crossfire - obdivuji no-xe za to te že ho ještě baví chránit ostatní uživatele před výlevy tvé argumentace a vysvětlovat tvůj pohled, který je jiný. Na argumenty z minulé stránky jsi stejně nenašel odpověď, ale to byla minulá stránka...
a ještě jedno. Vysvětli mi proč je někdo demagog, chudý atd. bez toho aniž by jsi měl potuchu kdo vlastně je, co si myslí nebo kolik má peněz.
jednou přeteče některému adminovi trpělivost a dostaneš banána. nebo rank blbý jako r********n. Oni z tebe mají možná strach, aby jsi je neočernil na svém webu anebo je prostě baví sledovat diskuzi a smějí se. nebo tě tu trpí proto aby byla vysoká sledovanost....musím se přiznat, taky vyhledávám tvé příspěvky abych se podíval co zajímavého nebo úsměvného jsi tu napsal...
// EDIT - RH, pokud jsi přesvědčený o své pravdě a nejsi vlastníkem CF systému, běž prosím dělat přednášky o kvalitách SLI do threadu NV SLI. Klidně si tam spamuj své grafy a odkazy na svůj wellweb. Ale nepruď tady. Kdyby jsi tu nechodil tak máme klid. ty od svého egoismu a my od tvých příspěvků.
edit2 - radku, ty kluku ušatá, zapoměl jsi že Crossfire umí i X1600 a X 1300

Jaký je tu bez papamobila klídek....