Čím nahradit Super DVD Creator?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Čím nahradit Super DVD Creator?

Příspěvek od Adamsquare »

Mám big problem.

Halda videí různých formátů (avi mpeg wmv ...) zabírají mi spoustu místa na disku, ale je mi je líto smazat, když už jsem je za ty léta nasbíral :)

Potřebuju to hodit na DVD a jediný vyhovující program je Super DVD Creator (konktétně mám 9.0) ALE JE TO TRIAL :sad:

Čím se to dá nahradit, projel jsem stahuj, slunecnici i forum a nenasel jsem vůbec nic :(

Dííííky

PS: nechci x programů extra, rad bych jeden co umí vše, ideálně i s burningem... menu taky neni na skodu :)
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Novohradecak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Creator Pro

Příspěvek od Novohradecak »

Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Creator Pro(verze 7)
Výkonný konvertor AVI a dalších multimediálních formátů do VCD/DVD/SVCD/MPEG1/MPEG2 souborů. Podporuje formáty DivX AVI, XviD AVI, MPEG1 (layer1, layer2 a layer3), MPEG2 a MPEG4, čtení souborů .VOB, .asf, .wmv, .swf. Umožňuje rozdělení velkých mpeg souborů do více menších, volbu NTSC/PAL, oříznutí obrazu, výstup *.m2v a *.mpa pro tvorbu DVD, přidání titulků, správu barev, dávkovou konverzi.
program na
http://www.studna.cz/2552/Cucusoft-MPEG ... be7da7820b
Snad ti to pomůže :wink:
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Diky ale nepomuze, je to stejna Trialovka jako Super DVD :(
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Modena
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Modena »

Adamsquare
Předpokládám, že hodně uživatelů vlastní NERO ! Jestliže ho máš, použij Nero Vision (ve verzi 6 je to 2. balík, ve verzi 7 je součástí hlavního program. balíku) - není to sice bůhví co, ale na to, co jsi psal, že potřebuješ, na to Ti bohatě stačí ! Převod do m2v streemu, i s těma menu, i s Tebou požadovaným ugrilováním výsledného díla/zálohy ! ! :)
Jestliže ho nemáš, stáhni si trial verzi a můžeš bez omezení (myslím :shock: ) experimentovat 30dní !
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Modena píše:Adamsquare
Předpokládám, že hodně uživatelů vlastní NERO ! Jestliže ho máš, použij Nero Vision (ve verzi 6 je to 2. balík, ve verzi 7 je součástí hlavního program. balíku) - není to sice bůhví co, ale na to, co jsi psal, že potřebuješ, na to Ti bohatě stačí ! Převod do m2v streemu, i s těma menu, i s Tebou požadovaným ugrilováním výsledného díla/zálohy ! ! :)
Jestliže ho nemáš, stáhni si trial verzi a můžeš bez omezení (myslím :shock: ) experimentovat 30dní !
Moc moc děkuji, máš u mě bod :) NERO VISION je vynikající program!!!! :thumbsup: :thumbsup: :up:

Clovek to ma celou dobu u sebe a ani neví co to všechno umí :oops:
joe1
Nováček
Nováček

Příspěvek od joe1 »

tak ja ako zastanca CANOPUSu radim prejst na ProCoder 2.0 vie z akehokolvek format akykolvek format :)
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

joe1 píše:tak ja ako zastanca CANOPUSu radim prejst na ProCoder 2.0 vie z akehokolvek format akykolvek format :)
Si děláš snad legraci ne? :shock: Rada prejit na temer identicky program za 16 litru... :oops: :roll:
Modena
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Modena »

joe1 píše:tak ja ako zastanca CANOPUSu radim prejst na ProCoder 2.0 vie z akehokolvek format akykolvek format :)
Máš pravdu - Canopus ProCoder 2.0 je dobrý encoder, ale řeší jen 1/3 problému tazatele ! V něm určitě ani nedodělá menu, ani neugriluje ! :shock:
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“