výkon x200
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Kherberoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
výkon x200
potřeboval bych tak orientačně zjistit jaký má výkon integrovaná grafika x200 přibližně jaké agp kartě se tak může rovnat dík za odpovědi
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: výkon x200
Říkáš AGP kartě? No, možná tak nějakej Radeon 9600...Kherberoz píše:potřeboval bych tak orientačně zjistit jaký má výkon integrovaná grafika x200 přibližně jaké agp kartě se tak může rovnat dík za odpovědi
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Kherberoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
9600 ? tak to by bylo vklidu uvažuju totiž o koupi starří desky s integrovanou x200 a chci zjistit jak hodně si polepším oproti gf3ti sice mi to uhryzne 128 ramky ale aspoň je důvou koupit další 256ku
vím že ta x200 asi nic moc ale mám vadnou desku a potřebuju jinou jinak bych o tom ani neuvažoval ...
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No, polepšíš si hlavně podporou DX9, kterou Xpress 200 má, a GF3Ti ne.Kherberoz píše:9600 ? tak to by bylo vklidu uvažuju totiž o koupi starří desky s integrovanou x200 a chci zjistit jak hodně si polepším oproti gf3ti sice mi to uhryzne 128 ramky ale aspoň je důvou koupit další 256kuvím že ta x200 asi nic moc ale mám vadnou desku a potřebuju jinou jinak bych o tom ani neuvažoval ...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: