Mam dosku Intel D955XBK s integrovanou Intel PRO/1000 PM Network connection a kartu Intel PRO/1000 GT.
Intelacke ovladace su uzasne v tom, ze mi zadelia, ze na temovanie potrebujm k tej GT bud server adapter, alebo integrovanu Network connection. Ta sa v danej zostave nachadza :(
Vyzera to tak, ze samotne ovladace nepodporuju teamovanie tej OnBoard sietovky. Zaujimave je, ze s PRO/1000 CT (integrovane riesenie na i875) mi to chodi bez problemov.
Ako to mam okaslat ?
EDIT: Uz komunikujem aj s intelackym tech supportom, som zvedavy co z toho bude
EDIT2: Intel tech support..... z oddelenia sietoviek ma presmerovali na podporu pre zakladne dosky a pridali komentar, ze to aj tak chodi ibe so serverovymi adaptermi (preco mi driver tvrdi daco ine nepochopim)
oddelenie podpory pre zakladne dosky vravi, ze to nepodporuje HW (mam chut sa zasmiat ked im to beha na 100mbit integrovanych sietovkach a na Gbit to nejde) cakam na dalsiu odozvu od nich
Teamovanie intelackych sietoviek
Moderátor: Don
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Teamovanie intelackych sietoviek
Naposledy upravil(a) EGRES dne pon 6. bře 2006, 19:37, celkem upraveno 2 x.
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje
alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vytvoris team z dvoch sietovych kariet konkretne teraz zakaznik pozaduje failover funkciu cize akonahle zlyha primarna sietovak karta, druha prevezme jej funkciu.
Intelacke ovladace umoznuju viac rezimov. akurat mi nejde vytvorit team a neviem ako to obist.
Intelacke ovladace umoznuju viac rezimov. akurat mi nejde vytvorit team a neviem ako to obist.
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje
alias psychopat v akcii....
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: