Charlie's homemade case in progress...(prefinal)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No tou by to šlo a nebo taky kotoučovou bruskou s nastavným úhlem. Tam to není už vůbec problém...:)
-- Charlie --
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od -- Charlie -- »

Sakra, tady se to zase nejak rozbehlo.
To plexi je udelane tak, ze sem k obycejne kotoucove brusce dal listu pod urcitym uhlem a projel to :idea: , pak smirkovy papir a bylo hotovo.

EDIT: Jeste k vasim pripominkam:
Barva se mi take nelibi, jenze nemam cas stim ted cokoliv delat, vite jakou da praci tohle rozebrat? a pak slozit?, jinak se sroubama mate pravdu, az budu davat novou barvu dam i srouby.

Dam sem pak foto jiz dodelaneho uzavirani case.
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

zaujimalo by ma, ci sa podla teba oplatilo pracovat s tym. myslim ohladne efektu zvukoveho. vyzera to dost zamerane na ticho, tak by si mohol zhodnotit momentalnu hlucnost.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
-- Charlie --
Začátečník
Začátečník

Lubitel píše:zaujimalo by ma, ci sa podla teba oplatilo pracovat s tym. myslim ohladne efektu zvukoveho. vyzera to dost zamerane na ticho, tak by si mohol zhodnotit momentalnu hlucnost.
Momentalni hlucnost je na nizke urovni a nebyt blbeho zdroje s hlucnym vetrakem, tak by bylo uplny ticho. Ted nemam many na novej.
Cerpadlo je jeste gut, ale EHEIM by to jistil. Celkove receno pri normalnim provozu nejde nic slyset, jen kdyz jdu spat tak slysim ty vetraky :(
-- Charlie --
Začátečník
Začátečník

Takze sem se zase po case k necemu dostal, udelal sem regulator vetraku. PWM mi nevyslo tak jak sem chtel, tak sem se vratil k LM317 :-) Udelal jsem dva a umistil je do cervene - nyni cerne - krabicky pod zdrojem.
Dale sem se dokopal k vyfoceni casu, tak jak vypada uzavreny :-) Pro pripevneni bocnice jsou uzity takove specialni matky, uz ani nevim odkud sem je vykuchal.

Fotos:
regulace:
http://charlie-silent.wz.cz/prefinal/P1010035k.JPG
celkovy pohled:
http://charlie-silent.wz.cz/prefinal/P1010040k.JPG
http://charlie-silent.wz.cz/prefinal/P1010043k.JPG
maticka:
http://charlie-silent.wz.cz/prefinal/P1010041k.JPG
detail:
http://charlie-silent.wz.cz/prefinal/P1010048k.JPG

BTW: O vikendu budu delat novou expanzku, stavajici reseni vodnika bylo sice super, ale musel sem casto dolevat vodu do okruhu diky male expanzce (Cu T kus). Poridil sem si prutokove cerpadlo a tak budu moci prekopat vodni okruh.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Jako celek je to skvělý ale kazí to ten koberec uvnitř. Možná bych tam dal třeba černý koberec nebo tak něco :)
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
FaZZy
Nováček
Nováček

Příspěvek od FaZZy »

vypadá to zajímavě :D
Msi K8N neo4 F, AMD Atlon 64 3000+ (Venice) 1,8Ghz@2,80Ghz,Freezer 64 pro,2x1GB DDR 400MHz PC3200 CORSAIR BOXl
HDD Segeate.160GB SATA 7200ot. 8MB, asus GF 6200tc
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

az na ten koberec se mi to libi,povedena prace

btw...na ty maticky snad hodis nejakou upravu povrchu...vypadaj docela seredne
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

jako koberec je udelanej dobre :D ale slysel tu nekdy nekdo o staticke elektrine?

radsi bych tam dal nakou cernou gumu jaka se pouziva treba na hokejovejch stadionech :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

me se to liby z dalky, z blizka je to uz horsi, mam rad kdyz je vse do detailu propracovane, v tomto pripade je vsak mnoho detailu velmi nerovnych a nevypiplanych :(

2master88: no vzhledem k tomu ze to PC uz nejakouá dobu funguje tak v tom problem nevidim, navic ma kovovou kostru ktery by mela byt uzemnena a pokud je ten koberec nejaky zpusobem s ni spojen, coz jako ze je (statickou elektrinu vede skoro vsechno) tak neni prakticky zadne riziko, a pochybuju ze vynda nejakou komponentu a bude s ni jen tak soupat po tom koberci
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

Je to povedé až na ty dvířka k mechanikám. To se mi fakt moc nelíbí, ale je to tvoje věc a jak se říká proti gustu... Jinak je to dobrý. Hodnotil bych 7,5/10
PS: Doufám, že ty matky nebudou moc vidět nebo, že je ještě doupravíš... protože jsou docela "jetý"
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
-- Charlie --
Začátečník
Začátečník

Staticke elektriny bych se nebal, musel bych ten koberec hodne trit. Staticka elektrina by mela vznikat i proudenim vzduchu, ale ani to tady nehrozi, vetraky se sotva tocej :)
Je pravda, ze nektere detaily nejsou dodelane, chtelo by to novy sroubky, novy nastrik, ale nejsou prasule.
Sweet_Acid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sweet_Acid »

Koukal jsem tady už na pár kejsů a tenhle bych hodnotil tak 9/10 :) výtky : zelená - (já mám radši modrou) k tý černý mi nesedí, hliník - dobrej matrošm ale jak jsem koukal , chtělo by ho to "rozleštit" pak to bude cooool, ale jelikož je to prefinal, tak to asi uděláš. záclona v předu - je trochu skrčená, ale jinak dobrý. Je to kus odvedené práce ten vnitřek je luxus uklizenej, i ten koberec docela jde, ale mohl být tmavší ALE jak jsi říkal HOMEMADE - CDD (co dům dal) tak sis nemohl moc vybírat ... :-D jen tak dál ...
PC:CPU : AMD Athlon 64 3000+ @2,44 GHz, RAM : 1 GB, HDD : 160GB, GPU : NVIDIA GeForce 6600GT PCI-e, MB : ASUS K8N4-E, DVD Rom : NEC (MAD DOG)
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

z ceho mas ten vymenik??Vypada docela sikovne takovy hezky maly :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Odpovědět

Zpět na „Projekty“