Fear nemam nainstalovaný, jsem formátoval disk a ještě jsem to tam nedal...Wuuduu píše:NIE.Kokin píše:Doporučené požadavyk FEAR:
CPU P4 3.0GHZ----->Mam
1GB RAM------------>Mam
256 MB Radeon 9800--->Mam a ještě lepší než tahle...
Doporučené znamená že to jde hrát na max?
Doporucene znamena, ze to spustis.
Nikdy sa nedrz tych doporucenych zostav.
Btw. uz si si presiel ten test vo FEAR?
Slabej výkon compu...
Moderátor: Baneshee
- Kokin
- Začátečník

- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
marketing, biznis, ak by tam napisali, ze potrebujes pre solidne hranie 7800GTX, tu hru by si kupilo malo ludiKokin píše:No to snad udávaj minimální požadavky ne???Wuuduu píše: NIE.
Doporucene znamena, ze to spustis.
Nikdy sa nedrz tych doporucenych zostav.
Btw. uz si si presiel ten test vo FEAR?
btw k tomu lotr2, ak myslis na sekanie, ked sa divas na vojsko a vsetci sa tam pohybuju, to je snad normalka pri strategiach, x tuctov pohybujucich sa postav zmakne asi maloktory stroj, ak to ma este aj solidne vyzerat
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
podle mě to prostě dělá hra špatnej engine já hodně hraju ganarals,který by na mim kompu měli lítat ajk o život,ale když dam do pohybu hodně jednotek,tak promítání diapozityvů!!!Agaga píše:To je pekna kravina rikat, co patch dela, kdyz kazdej muze delat uplne neco jinyho. Zpravidla HW narocnost nezvysuji (vetsinou spise naopak), nicmene jsou i patche, ktery napr. zmeni nektere textury, pridaj animace apod. Pak se HW naroky muzou i zvysit (viz. Diablo II nebo Counter-Strike). Obecne patche spis opravuji bugy, zvysuji stabilitu nebo pridaji mapy do MP atd.
prostě ten engine neutáhne tolik hejbajících se věcí...
A pán prstenů jednička má ten samej engine........
- Kokin
- Začátečník

Tak jsem dal procesor na default (2.4) a medium details-1024...Avg FPS 22...tak myslím že ses si moc nepomohl...v CPU to asi nebude...asi to má prostě blbej engine, nebo to na Radeonech prostě běhá hůř, nebo mam prostě špatnou GK a nebo mam něco špatnýho v compu co mě brzdí...takže jsem si vůbec nepomohl...
Díky za rady, tohle asi nemá cenu řešit...

Díky za rady, tohle asi nemá cenu řešit...
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš nic špatně,prostě špatně optimalizovaná hra....Kokin píše:Tak jsem dal procesor na default (2.4) a medium details-1024...Avg FPS 22...tak myslím že ses si moc nepomohl...v CPU to asi nebude...asi to má prostě blbej engine, nebo to na Radeonech prostě běhá hůř, nebo mam prostě špatnou GK a nebo mam něco špatnýho v compu co mě brzdí...takže jsem si vůbec nepomohl...![]()
Díky za rady, tohle asi nemá cenu řešit...![]()
![]()
![]()
- Rajče
- Mírně pokročilý

Na "Doporučeno" na krabici vůbec nekoukej...když na krabici napíšou doporučenou sestavu, tak si to vylož tak, že na plynulé hraní na MAX budeš potřebovat o generaci novější komponenty
viz to, co tu psali nade mnou...zkus se ještě podívat(jak už tu někdo psal), jestli nemáš v OVLADAČÍCH grafiky nastaveno natvrdo AA...nějak jsem tu neviděl, jestli si na to kouknul, nebo ne..
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: