Pinnacle 9 nepodporuje MPEG4?
- obywan
- Začátečník

Pinnacle 9 nepodporuje MPEG4?
Mam takovy problem. Chtel sem si v pinnaclu sestrihat video, ale kdyz jsem chtel pridat videosekvenci tak program pise ze nepodporuje MPEG4. Pritom byly uz predtim trochu upravene ve VirtualDubu zkomprimovane DivX 5.2.0 kodekem!! Kde je chyba? Mam trial vezri.
bzzz
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pinnacle 9 nepodporuje MPEG4?
Možná kvuli tomu že je trial:)obywan píše:Mam takovy problem. Chtel sem si v pinnaclu sestrihat video, ale kdyz jsem chtel pridat videosekvenci tak program pise ze nepodporuje MPEG4. Pritom byly uz predtim trochu upravene ve VirtualDubu zkomprimovane DivX 5.2.0 kodekem!! Kde je chyba? Mam trial vezri.
Jinak v full verzi to maká, normalně;)
Ono taky nekdy stačí mít všechny update pro Studio, vždy dodávají i nove funkce.....
To máš???
- obywan
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- obywan
- Začátečník

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mít zdrojové soubory pro střih v DivX je naprostá pitomost. Jakejkoliv formát používající interframe kompresi (tzn. např. všechny typy MPEGu) jsou naprosto nevhodné. Překomprimuj to aspoň do DVčka. Bude to sice z toho DivXu zoufalost, ale aspoň se to dá stříhat.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- obywan
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
TomV to myslel tak že soubory v DivX je nevhodne použivat jako zdroj pro zpracovavaní, vím jina možnost nekdy neni , takže ale pokud ti to nejde tak ten DivX vyrenderuj do Mpeg a načti do Studia v Mpeg, je to sice nouzovy postup ale pujde Ti to pak načist.obywan píše:Mohl bys mi to trochu vysvetli?Ja se v tom moc nevyznam