Petice za podpoření počítání postů v této sekci

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Chcete, aby se v této sekci počítaly příspěvky?

Ano
104
68%
Ne
48
32%

Celkem hlasů: 152
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Petice za podpoření počítání postů v této sekci

Příspěvek od [CZ]mike »

XPM píše:Myslím že tato sekce je plnohodnotná tak jako každá jiná na tomto fóru.
Nevidím důvod proč nezapočítávat příspěvky i zde. Nebo navrhuju nepočítat příspěvky nikde ať je to fér :sly:
chytry dat toto hlasovani do sekce ,kterou ctou jen ti moderi :wink:
Lubitel píše:HRY - Napriklad thread o battelfielde ma 26 stran - 507 prispevkov, nikdy odtial admin nic nevymazal. je tam chat, je tam OT a therad je uplne o nicom. takto tam je vecsina threadov. Nikto to necita len napise "hral som, je to dobra hra..." rovnako NFS most wanted 38 stran 759 prispevkov.
tady vydis jak se moderatori flakaji :cry: asi se brzo prestanou pocitat prispevky i tam :lol:

----- hlasoval sem pro NE, na smetišti se nema co pocitat -----
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

cekal sem ze to tak dopadne co taky jinyho ze ? lidi kery tady maj 2 posty sou zasadne proti a proc ? proto jim to muze bejt jedno voni tady nikdy postovat nebudou tak proc by nam to tu nezneprijemnily? nebo nemam pravdu? je to mozny ale tohle ja uz neresim to nema cenu
GL
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

no dyt to je blbost...k cemu potrebuje nekdo mit co nejvic prispevku...ale fakt je ze lidi ktery to chtej tak at to maj...
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jj rozhodně sem pro počítání přízpěvků v této sekci a případně mazaní a postihy za posthunting
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
FaZZy
Nováček
Nováček

Příspěvek od FaZZy »

já si myslím že to celé hodnocení je pěkná pitomost čím jsem produktivnější tím jsem lepší??? tak já budu mlít blbosti a budu expert člověk který tomu rozumí bude podle toho nula.
Msi K8N neo4 F, AMD Atlon 64 3000+ (Venice) 1,8Ghz@2,80Ghz,Freezer 64 pro,2x1GB DDR 400MHz PC3200 CORSAIR BOXl
HDD Segeate.160GB SATA 7200ot. 8MB, asus GF 6200tc
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Xan píše:cekal sem ze to tak dopadne co taky jinyho ze ? lidi kery tady maj 2 posty sou zasadne proti a proc ? proto jim to muze bejt jedno voni tady nikdy postovat nebudou tak proc by nam to tu nezneprijemnily? nebo nemam pravdu? je to mozny ale tohle ja uz neresim to nema cenu
GL
Tak to neřeš... :sleepy:
Nemám nic proti téhle sekci. Nemám nic proti většině lidí tady. Ale někteří jedinci tu úroveň brutálně tahaj dolů. Nějaký posty taky. A mazat 80% threadu kvůli tomu že tam sou sračky je myslím docela hovadina.
Taky moduju :twisted:
btw, mám tu 33 postů... ;)

2 filletzz > nebo...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Rosie píše:no dyt to je blbost...k cemu potrebuje nekdo mit co nejvic prispevku...ale fakt je ze lidi ktery to chtej tak at to maj...
Souhlas.
To, ze mam vic prispevku ze me chytrejsiho nedela.

To by se pak prispevky mohli zapocitavat v kazde sekci zvlast, protoze vsemu asi malokdo rozumi.
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

2XPM: jak to mas v planu s dosud napsanejma postama, budou se pocitat??? mam jich totiz asi 40... :lol:
SOLAR PRISONbude brzy
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

lord Morpheus píše:2XPM: jak to mas v planu s dosud napsanejma postama, budou se pocitat??? mam jich totiz asi 40... :lol:
až budu moderátor tak se mě ptej co mám v plánu.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Lami
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lami »

Mozna by chtelo porovnat pocet smyslupnych prispevku a pocet prispevku "to je super" a podle toho se rozhodnout. Laicky odhaduji, ze 75%+ je tech nic nerikajicich, takze hlasuji proti.
Ale z principu je mi to uplne jedno, ja z vetracku usuzuju jen jak moc clovek postuje a ne kolik toho umi.
VIA Nehemiah @ 1GHz fanless, 512MB DDR 266, VIA Epia MS1000E, VIA UniChrome AGP, Hauppage PVR-350, Maxtor 300GB, DVD-RW, Gentoo Linux ;-)
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Nechapem preco by sa tu prispevky nemali pocitat jednoducho je to seckia ako kazda ina tiez s atu riesia problemy a podobne takze rozhodne som za to aby sa pociatli prispevky :wink:
a k tomu smetisku myslim ze toto neni ani zdaleka ako smetisko a je to dost psycho nazor ze ked by sa mali prispevky pocitat tu tak aj na smetisku ... :?
ak som sa nejak vymkol podstate tak sry nejak sa mi nechcelo citat vsetko co ste pisali precital som len prve 4 prispevky ... :D
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Lami píše:Ale z principu je mi to uplne jedno, ja z vetracku usuzuju jen jak moc clovek postuje a ne kolik toho umi.
<ot>Větráčky nejsou jenom o postech... Třeba DD (jinak skoro nic proti němu) má skoro 3000 postů a větráky má dva, na druhé straně Wiruss (o5 nic proti, pouze příklad) má necelejch 1000 a má fany 3... :oops:
Ostatně seznam je zde</ot>

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Jsem pro to, aby se posty v CM sekci počítaly.

Zároveň jsem ale pro to, aby se u počtu příspěvků ukazovalo, kolik procent z nich je v CM sekci :P
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Pokud to berete po informativní stránce postů (pěkný, super atp.) tak by se neměly započítavat příspěvky ani v sekcích HRY, BAZAR....

Počítání příspěvků je tu proto aby automatický systém přiřadil vyšší rank za dosažené příspěvky. Zde ale není systém povyšování takhle nastaven takže počet příspěvků je jen informativní.... svědčí o aktivitě. Ano i posty typu "máš to pěkný" mají určitý informativní charakter minimálně pro toho kdo je hodnocen za výtvor.

Casemodding je informativní sekce jako každá jiná takže nevidím důvod proč příspěvky nepočítat. Samozřejmě smetiště je "odpočinková" sekce, to je něco jinýho a protestují proti tomu jen naši "popeláři" co odtamtud nevytáhnou paty....
Obrázek
Více na mých www
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

XPM píše:protestují proti tomu jen naši "popeláři" co odtamtud nevytáhnou paty....
Ha-ha-ha...

I když se považuju za smetištního vlka, tak proti tomu neprotestuju :roll:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Sleepy.664 píše:
XPM píše:protestují proti tomu jen naši "popeláři" co odtamtud nevytáhnou paty....
Ha-ha-ha...

I když se považuju za smetištního vlka, tak proti tomu neprotestuju :roll:
tak většina no :roll: ty náš vlku...
Obrázek
Více na mých www
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

XPM píše:Pokud to berete po informativní stránce postů (pěkný, super atp.) tak by se neměly započítavat příspěvky ani v sekcích HRY, BAZAR....
nez sem zas neco napises tak si prostuduj o cem pises at mas dukazy

v sekci BAZAR se prispevky nepocitaji tak bacha na flame :wink:

ale s tou sekci HRY a hafo prispevku o nicem mas pravdu
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stepa píše:
XPM píše:Pokud to berete po informativní stránce postů (pěkný, super atp.) tak by se neměly započítavat příspěvky ani v sekcích HRY, BAZAR....
nez sem zas neco napises tak si prostuduj o cem pises at mas dukazy

v sekci BAZAR se prispevky nepocitaji tak bacha na flame :wink:

ale s tou sekci HRY a hafo prispevku o nicem mas pravdu
Toho bazaru jsem si nevšim protože je to upozornění není napsáno pod řádkem..ale moje chyba...
Obrázek
Více na mých www
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nebo víte co? Zrušme to všude. Vždyť je to vlastně celkem naprd...

A navíc po několika letech působení zde mám jen 1175 příspěvků...tak ať to není vidět :oops:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Sleepy.664 píše:Nebo víte co? Zrušme to všude. Vždyť je to vlastně celkem naprd...
nebyl bych proti, ať je to férový...

//a počítat jen smetiště :twisted: :twisted:
Obrázek
Více na mých www
Odpovědět

Zpět na „Projekty“