Athlon64 3000+ ClawHammer..

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Lukfi píše: //EDIT: Tak jsem se díval do přehledu procesorů na SHW a opravdu existovaly Clawhammery s poloviční cache, tedy 512kB. V případě výměny za Venice bys teda dostal méně žeroucí a hřející čip, přičemž taktovací potenciál by mohl být podobný (2,5-2,8GHz). To asi nechám na tobě jestli ti to za to stojí.

To jsi mi na spaní nepřidal, můj dotaz zněl lidově řečeno, jestli jim to mám hodit na hlavu.. a jestli to vůbec lze..
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Dawe111 píše:To jsi mi na spaní nepřidal, můj dotaz zněl lidově řečeno, jestli jim to mám hodit na hlavu.. a jestli to vůbec lze..
Jestli je v jejich nabídce uvedeno Venice, můžou se vykroutit že za chyby neručej. Jestli máš i na účtence napsáno jako jméno zboží A64 3000+ Venice, máš IMO docela velkou šanci.
Ale taky jde o to co je to za obchod...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Lukfi píše:
Dawe111 píše:To jsi mi na spaní nepřidal, můj dotaz zněl lidově řečeno, jestli jim to mám hodit na hlavu.. a jestli to vůbec lze..
Jestli je v jejich nabídce uvedeno Venice, můžou se vykroutit že za chyby neručej. Jestli máš i na účtence napsáno jako jméno zboží A64 3000+ Venice, máš IMO docela velkou šanci.
No, na záručáku je Athlon64 3000+ ..754
takže to asi nelze, jde mi o to, .. jestli to mám nechat..
ps. Jistě, můžu na ně vlítnout, ale má to význam ?,
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Dawe111 píše:
Lukfi píše: Jestli je v jejich nabídce uvedeno Venice, můžou se vykroutit že za chyby neručej. Jestli máš i na účtence napsáno jako jméno zboží A64 3000+ Venice, máš IMO docela velkou šanci.
No, na záručáku je Athlon64 3000+ ..754
takže to asi nelze, jde mi o to, .. jestli to mám nechat..
ps. Jistě, můžu na ně vlítnout, ale má to význam ?,
Možná ani ne, získal bys maximálně 200MHz navíc kdybys natrefil na lepší kus, takže když se smíříš s trochu větší spotřebou a topením... to je právě to, že oni tam můžou napsat co chtěj, ale pak 3000+ jako 3000+...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“