Zdroj mi spravne nesedi - poradte prosim

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
hawkey_II
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Zdroj mi spravne nesedi - poradte prosim

Příspěvek od hawkey_II »

Zdravim, zacal jsem stavbu pc a hned u prvni soucastky problemek .. muj zdroj (Enermax Liberty) ma veliky vetrak na spodku, vlastne az moc .. zasahuje mi totiz asi 0,5cm pres okraj rafku na podpirani zdroje.. Coz zpusobuje lehke ohnuti mrizky vetraku zdroje.. vetrak se, ale jinak muze pohybovat normalne a ohyb mrizky je pouze minimalni .. skrin mam Sunbeamtech trio.. Nemuzu timto poskodit zdroj?

diky moc za vyjadrene nazory a rady
Naposledy upravil(a) hawkey_II dne sob 4. bře 2006, 23:11, celkem upraveno 1 x.
hawkey_II
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hawkey_II »

no ze by se s radama roztrh pytel to se zrovna rict neda :(.. urcite o tom nekdo neco nevite?
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

0,5mm (cm??) je docela malá míra tak zkus ten zdroj posunout nebo tu podpěru trochu zapilovat/zastřihnout.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

poskodit ten zdroj tim nemuzes. je to mala vzdalenost, tim padem i mala vychylka z 90° :) mel sem podobny problem v case baydream, ale za problem sem to nepovazoval
hawkey_II
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hawkey_II »

tak diky.. jo nebylo to 0,5 mm ale cm . omlouvam se
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“