spatne taktovatelne pameti inno 3D geforce 6600
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Lukmas
- Nováček

-
spatne taktovatelne pameti inno 3D geforce 6600
ahoj mam problem s touto grafikou zkousel jsem v rivatuneru, coolbits taktovat pameti , ale vic jak na 530 z puvodnich 500 se nedostanu , zkousel jsem i zakazat ten interni test pameti a nic ,, pameti jsou to infineon 4,0 NS infineon 
- Thellwin
- Administrátor

Řeší se to už tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... light=inno
Ty paměti jsou 4ns což znamená, že 500 MHz je teoreticky jejich maximum. Takže pochybuju, že z nich dostaneš víc jak těch 530 MHz +/- ... nevýhoda levných výrobců, kteří osazují horší součaástky. Takový Leadtek 6600 má 3.6ns Hynixy, které by měli mít strop tak kolem 550-600 MHz, ale mě jedou i na 720 MHz
Jinak ZDE LOCK, pokud bude potřeba pokračuj v tom theradu, na který jsem uvedl link.
Ty paměti jsou 4ns což znamená, že 500 MHz je teoreticky jejich maximum. Takže pochybuju, že z nich dostaneš víc jak těch 530 MHz +/- ... nevýhoda levných výrobců, kteří osazují horší součaástky. Takový Leadtek 6600 má 3.6ns Hynixy, které by měli mít strop tak kolem 550-600 MHz, ale mě jedou i na 720 MHz
Jinak ZDE LOCK, pokud bude potřeba pokračuj v tom theradu, na který jsem uvedl link.
Goldnoob team proud member!