Call of Duty 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jae Snack
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jae Snack »

pls lidi poradte někdo, když chci spustit hru tak to vyhodí tenhle error
ERROR: Couldn't open techniqueSet 'materials_dx7/techniquesets/default.techset'
Error during initialization:
couldn't load material '$default'
nevíte prosím někdo co s tím? zkoušel sem patch 1.01 a nic, nepomohla ani reinstalace :sad:
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

zkus si nastavit pevne Dx7 rendering a ne default. nebo preinstalovat gk ovladace. jinak nevim
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
Rixen
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rixen »

Rozjedu CoD2 s procesorem AMD - Athlon 1.3GHz? Když minimum je 1.4GHz? a s ramkou 256, a minimum je 512?
Bude se to hodně sekat???
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Rixen píše:Rozjedu CoD2 s procesorem AMD - Athlon 1.3GHz? Když minimum je 1.4GHz? a s ramkou 256, a minimum je 512?
Bude se to hodně sekat???
Mel by si, když tak ho přetaktuj o ten kousek ;)
Na min.detaily rozlišeni atd.Ale priprave se na to že to nebude nic moc.
Možná ta RAM... :( ....
Zkus to a uvidiš :)
Dej vedet :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

po mesici intenzivniho hrani sem si musel zahrat CoD1,ta hra je po internetu az trapne lehka a BAR neni BAR,se kterym se dal dat fullauto a drzet ho na miste:( hra me okouzlila jen po graficke strance ale po mesici hrani na netu a singlu na veterana TA HRA NENI NIC MOC,COZ ME MRZI,MYSLEL JSEM SI,ZE si navyknu,ale nic....

zkuste si ve dvojce vzit springfielda a nechat 3 nacky bezet na brecu po poli s pingem 150,strelite je vsechny jak prd a zkuste to i v jednicce,nedate...
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

h4__ píše:po mesici intenzivniho hrani sem si musel zahrat CoD1,ta hra je po internetu az trapne lehka a BAR neni BAR,se kterym se dal dat fullauto a drzet ho na miste:( hra me okouzlila jen po graficke strance ale po mesici hrani na netu a singlu na veterana TA HRA NENI NIC MOC,COZ ME MRZI,MYSLEL JSEM SI,ZE si navyknu,ale nic....

zkuste si ve dvojce vzit springfielda a nechat 3 nacky bezet na brecu po poli s pingem 150,strelite je vsechny jak prd a zkuste to i v jednicce,nedate...
toto je presne citace meho nazoru, cod2 je moc lehkej a neni problem mit za 15minut fragu jak nas*ano, spousta NEdobrejch lanu presla od cod1 na cod2 atam delaj machry ze vyhravaj zapasi(FW,CW) ale v cod1 nikdy nic nevyhrali, cim to je?Ze je cod1 o skillu a cod2 jen o bezhlavym strileni?
Norn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norn »

No já sem dvojku jeste nezkousel, ale jednicka je po netu opravdu super.

Jedna technická otázka: Bude cod2 hratelná přes net s připojením 300 kbps / 150 kbps, kompl uz bude rychlej dost (P4, 1 giga RAMek, Radeon GT800)
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Norn píše:No já sem dvojku jeste nezkousel, ale jednicka je po netu opravdu super.

Jedna technická otázka: Bude cod2 hratelná přes net s připojením 300 kbps / 150 kbps, kompl uz bude rychlej dost (P4, 1 giga RAMek, Radeon GT800)
Rychlost je dostatecna, ale zalezi hlavne na pingach. Cabel/ADSL, rychly wifi atp. je v pohode. EDGE, CDMA, pomalej bezdrat... rovnou zapomen
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

mam takovej problem s directx 9, kdyz se mi nacita mise, tak se to vpulce sekne a vylitne na me chyba--- DirectX Error DirectX has encountered an unrecoverable error. Please check DirectX Help document for possible details.--- fakt uz nevim co s tim, zkousel sem novy ovl. na grafarnu i preinstalovat directy a porad nic, kdyz dam directy 7 tak to vali vpoho, ale na 9 vubec
KuBina
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KuBina »

Mě se zas stávalo, že jsem měl s direktX7 lepsi detaily a všechno než pří nastavenym Dx9. Ovladace na grafiku jsem mel nejnovejsi, Dx9c, nevěděl jsem kde může bejt zakopanej pes, až jsem jednou přeinstalovával WinXP, ale pač mi ty starý pořad zlobili tak jsem sehnal od kamose nejakou novější verzí winů, hodil tam SP1 a od tý doby vše o.k¨
Škoda že to bylo až potom co jsem dohrál singel :-D
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

drsne je, když na ruském treningu hažete bramborama :-D to sem se zasmál, super hra s super grafikou, MP sem nehral, ale kamoši řikaji, že se vraceji k COD
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

pruso píše:drsne je, když na ruském treningu hažete bramborama :-D to sem se zasmál, super hra s super grafikou, MP sem nehral, ale kamoši řikaji, že se vraceji k COD
kamosi se pletou, MP je lepsi nez v CoD1 ;).
Vzdy je to vec nazoru, ale pokrok ani kamaradi nezastavi :-).
---
Hugo
Začátečník
Začátečník

moj nazor

Příspěvek od Hugo »

J X P píše:
pruso píše:... super hra s super grafikou, MP sem nehral, ale kamoši řikaji, že se vraceji k COD
kamosi se pletou, MP je lepsi nez v CoD1 ;).
kamosi sa nepletou... hram MP v COD UO aj v COD2 a musim konstatovat, ze COD2 bude mat lepsi MP ako COD UO az ked vyjde patch, ktory napravi niektore blbosti a prida pouzivanie vozidiel.
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: moj nazor

Příspěvek od J X P »

Hugo píše:
J X P píše: kamosi se pletou, MP je lepsi nez v CoD1 ;).
kamosi sa nepletou... hram MP v COD UO aj v COD2 a musim konstatovat, ze COD2 bude mat lepsi MP ako COD UO az ked vyjde patch, ktory napravi niektore blbosti a prida pouzivanie vozidiel.
ale v CoD zadny auta nejsou. UO byl hybrid, ktery byl dost lame :-D

Vidis, jak rikam, vec nazoru. Ale pokud si chci zajezdit v aute, tak nejdu hrat CoD ;).
---
Hugo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hugo »

J X P píše: ale v CoD zadny auta nejsou. UO byl hybrid, ktery byl dost lame :-D

Vidis, jak rikam, vec nazoru. Ale pokud si chci zajezdit v aute, tak nejdu hrat CoD ;).
o COD som ani nepisal. a COD UO ze bol lame a hybrid? ... neviem co si tym myslel...

nehram COD UO len preto, ze su tam vozidla... :wink:
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Hugo píše:
J X P píše: ale v CoD zadny auta nejsou. UO byl hybrid, ktery byl dost lame :-D

o COD som ani nepisal. a COD UO ze bol lame a hybrid? ... neviem co si tym myslel...

nehram COD UO len preto, ze su tam vozidla... :wink:
no vidis a ja o psal o COD, stejne jako puvodni prispevatel na koho jsem reagoval. V UO MP bylo prilis mnoho vlivu, ktere opravdu kvalitni hrace odrazovali. ale to je jedno. hlavne ze COD2 nesel cestou UO. Proto se mi MP v COD2 mozna libi vic, nez autickarum a tankistum :-).
---
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

COD 2 má mit pokračování v podobě datadisku a možna i COD 3
firma Treyarch (UO a BIG RED ONE) pracuje na hře z období 2. světové konkrétně nás má provázet Normadii 1944 a další datadisk nebo COD 3 nás má pohltit nejmodernejsi vojenskou technikou současné doby, na této hře pracuje přímo Infinity Ward, což podle mě bude povedenější než dílo od firmy Treyarch
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Norn píše:No já sem dvojku jeste nezkousel, ale jednicka je po netu opravdu super.

vzheldem k tomu,ze je tam nejaky umeli prepocet pingu,tak i s pingem 200 kdyz streli nekoho,kdo ma 30 a zamirim na nej tak je po nem,nemusim mirit pred nej...trepne lehke
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Hugo píše:
J X P píše: kamosi se pletou, MP je lepsi nez v CoD1 ;).
kamosi se nepletou,ale asu nejsou lamky,nozna si i zahrali trebas 2. ligu,kazdy 1.ligovy klan presel na cod 2 a po mesici (i se nsou) se vratili na jednicku,lama hraje cod2,protoze to umi,tim ale nechci urazit,protoze ne kazdej ma ten dar,ze umi parit hry,ale nemam rad nazor od lamy,ze cod2 je tezzi a lepsi,nez cod1 :X
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

h4__ píše:kamosi se nepletou,ale asu nejsou lamky,nozna si i zahrali trebas 2. ligu,kazdy 1.ligovy klan presel na cod 2 a po mesici (i se nsou) se vratili na jednicku,lama hraje cod2,protoze to umi,tim ale nechci urazit,protoze ne kazdej ma ten dar,ze umi parit hry,ale nemam rad nazor od lamy,ze cod2 je tezzi a lepsi,nez cod1 :X
Nevím, na jaké úrovni CoD hraješ, ale asi toho o CoD 2 scéně moc nevíš. Většina TOP czech klanů přešla na 2, kromě chlapců z neophyte a pár dalších (eSuba se rozdělila na dvě sekce, pže CoD 1 má zatím lepší sponzoring, asi to hrajou pro prachy :)) ...
h4__ píše:lama hraje cod2,protoze to umi,tim ale nechci urazit,protoze ne kazdej ma ten dar,ze umi parit hry,ale nemam rad nazor od lamy,ze cod2 je tezzi a lepsi,nez cod1 :X
Mno tohle je dobrá věta, jako dělaná od R. Hulána ... CoD 1 malinko těžší je, ale to snad neznamená, že i ve 2 jde trefit všechno a vždy :).
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“