Sloučení mdf souborů

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
wendy
Začátečník
Začátečník

Sloučení mdf souborů

Příspěvek od wendy »

Vnučka přinesla hru The Sims 2 na 5-ti CD, na každém je soubor *.mdf (řádově stovky MB) a *.mds (stovky byte). Z přiloženého "pařanského" návodu psaného řečí PC-teenagerů jsem dokázal pomocí Daemon Tools hru instalovat a rozchodit. Musím mít stále spuštěné 4 virtuální CD mechaniky a v nich "při-mount-ované" *.mdf soubory.

Otázka: Nešlo by všechny soubory nějak sloučit a jako jeden jediný soubor jej pak pro chod hry přimontovat jen do jedné virtuální mechaniky ???
Takový jediný soubor by se mohl výhodně archivovat na DVD médium.
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

Myslim, ze nie. Ale aj tak WAREZ je tu zakazany.
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

1. na co 4 virtualni mechaniky??? staci prece jedna a menit image!
2. sloucit na jedno medium to jde, a neni to az tak slozite
3. original na DVD to by to vyresi spolehlive :wink:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Hra vyšla i na CD, nejenom DVD.

Co se týče těch image souborů, tak pro instalaci je stačí točit v jedné virtuálce a po instalaci se v ní ponechá zpravidla ten poslední, takže mít kvůli tomu 4 virt.mech. je zbytečné.
Bathory
wendy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wendy »

Tak nejrychlejší způsob, jak uspřit virtuální mechaniky (pro vložení dalších her v *.iso souborech), je vyzkoušet, která "mechanika" postačí pro běh té hry The Sims 2.

A co když si v průběhu hry řekne o nějaký soubor z chybějící mechaniky?
Pak by bylo lepší spojit všechny soubory *.mdf do jednoho.
Jaký je postup?
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

wendy píše:A co když si v průběhu hry řekne o nějaký soubor z chybějící mechaniky?
Neřekne, TS2 chce k běhu jenom jedno CD (který přesně nevím).

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
wendy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wendy »

"Simsy" jsem dal vnučce do samostatného OS WinXP. Až příště přijde hrát hru, vyzkouším vypínat jednotlivé mechaniky a zjistím, která je pro běh hry postačující.
Jestli je na tomto vlákně někdo, kdo uvedenou hru zná, potřeboval bych vědět, jak se odmažou některé rodiny, případně všechny. Už několikrát jsem žádost vnučky začít hru znova řešil novou instalací celé hry.
A naopak, jak uchovat i po obnově hry všechny nově doplněné domy, popř. aby se staly trvalou součástí hry.
Nebo dejte dobrý odkaz na link ohledně The Sims 2 (některé jsem navštívil, ale ty se technickou a systémovou oblastí moc nezaobíraly).
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Myslím, že to bude to poslední CD.
Bathory
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

Na hranie je potrebne prave prve CD (tu hru mam, original). Vsetky doplnene veci sa ukladaju do:
C:--> Documents & Settings --> User --> My Documents --> EA Games --> Sims 2 --> Downloads
Ak chces zachovat vsetko (aj ulozene hry, domy, ...), tak jednoducho skopiruj celu zlozku Sims2.
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
wendy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wendy »

Pro MiKe[sk]

Postupným odmontováním virtuálních mechanik jsem zůstal u té s obrazem CD č.1 a hra "The Sims 2" zůstala plně funkční.

Jenže ve čtvrtek přinesla vnučka od rodičů zakoupené rozšíření "Noční život" na 2ks CD, ale po nainstalování chce modifikovaná hra jen a jen CD vložené do fyzické mechaniky.

Instaloval jsem jak z pevné tak z virtuální mechaniky, ISO soubor pro mechaniky v Daemon Tools jsem vytvářel v DeepBurner, BlindWrite, CD BurnerXP, ale marně.
Bez CD vloženého do pevné mechaniky se hra nerozběhne.

Je pro to nějaké vysvětlení?
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“