TOSHIBA Satellite L20E-183

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

TOSHIBA Satellite L20E-183

Příspěvek od malidian »

Pište prosím vaše názory na tento notebook. Díky :) :) :)
http://www.pcexpert.cz/notebooky/toshib ... e-l20e-183
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Streethawk »

Co konkretne chces vediet?
Nieco som uz napisal aj tu:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=60037

A myslim si ze v danej cenovej kategorii nema konkurenciu :wink:
V pripade akychkolvek otazok, nech sa paci, rad pomozem, pretoze som mesiac jeho stastnym majitelom :D
Zatial sa maj, Street :wink:
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Přesně tak, ta Toshiba se mi taky relativně zamlouvá a jelikož můj starý notebook mi již nestačí, tak se tak poohlížím po něčem novým a TOSHIBA Satellite L20E-183 se mi docela líbí. Ale bohužel, tento model neznám a tak několik dotazů. 1)Paměť je 1x512MB nebo 2x256MB 2) Jak je to s
předinstalovaným Win XP. Je k notebooku dodáváno nějaké recovery CD nebo to je jako u některých jiných značek notebooků, kdy jsi při prvním spuštění vyzván, abys do mechaniky vložil DVD, protože bude vypálena záloha? Či jak je to řešeno? 3) Konstrukce. Je na tom alespoň o chlup lépe, nežli levné Acery? :) Díky za odpovědi :)
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Jo a ještě, je nějaký problém u tohoto modelu dostat se do BIOSU? :( Ptám se, protože někdo tu psal, že je to největší mínus u Toshiby. :)
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Takze pekne poporiadku, pamat ma 1x512MB DDR2
system je predinstalovany Win XP Home Eng, co je super pretoze na pribalenom CD najdes slovensku aj cesku mutaciu :wink:
Teda netreba po zapnuti na nic cakat, len preklikat par detailov, zadat meno a tak:)
Ano k NB je dodavane recovery CD, ale ako hovorim zatila som ho nepotreboval, to asi az pri reinstalacii OS.
Konstrukcia je podla mna perfektna, v danej cenovej kategorii bez konkurencie, si myslim.
Ci je aspon o chlup lepsia nez ACER? :roll: :lol:
Acer vs Toshiba ???
To si robis srandu?
Je dobra, kludne do nej chod, mam namakany desktop PC a bol som z jej prevedenia a vykonu velmi prekvapeny na to ze je to NB :wink:
Problem dostat sa do BIOS-u tu mal jeden exot z nejakou starsou Tectrou, neviem s cim konkretne mal problem, ale tu je to uplne jednoduche, velmi podobne tomu desktopovemu, akurat omnoho menej moznosti, co je jasne, je to NB :wink:
Myslim ze sa don dostava klavesou F2 pri Boote 8-)
Zatial PA, Street :)
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
canadian
Nováček
Nováček

Příspěvek od canadian »

je to Celeron-M takže nicmoc výdrž...2.90
taky rozlišení displeje je málo...1024x768 :sad:
nemá wi-fi, bluetooth ani irda :shock:
jinak konstrukčně na tom bude ok
i am Canadian
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

OK. Díky
PS: Ty Acery no, dříve to opravdu byly šmejdi, ale řekl bych, že dnes již jdou pomaloučku nahoru. Já vím, že konstrukce je bídná, hlavně tedy Acer Aspire nestojí za nic, ale pár lidí s Acery znám a zatím žádný problém neměly. :wink: :)
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

canadian píše:je to Celeron-M takže nicmoc výdrž...2.90
Výdrž kolem 2h mi stačí, na rozlišení 1024x768 jsem u netebooků zvyklej a wi-fi prozatím nepotřebuji. Jinak, Wi-Fi do PCMCI není dnes nijak drahá záležitost, takže mi tento notes docela vyhovuje. :)
canadian
Nováček
Nováček

Příspěvek od canadian »

verntom píše:
Výdrž kolem 2h mi stačí, na rozlišení 1024x768 jsem u netebooků zvyklej a wi-fi prozatím nepotřebuji. Jinak, Wi-Fi do PCMCI není dnes nijak drahá záležitost, takže mi tento notes docela vyhovuje. :)
ok pokud to odpovídá tvým požadavkům tak je to ok...na začátku jsi nespecifikoval své požadavky proto jsem vycházel z obecných požadavků na notebook
i am Canadian
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

verntom píše:
Vydrz je u nej nieco cez 3 hodiny :wink:
Takze myslim pohoda
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“