Indukční myš A4 Tech NB-30 (nebo NB-50)

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Muska
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Indukční myš A4 Tech NB-30 (nebo NB-50)

Příspěvek od Muska »

-> http://www.computershop.cz/eshop/defaul ... olecko-usb

líbí se mi tahle myš, sympatická je technologie, kdy se nemusí řešit baterie, jenže i to může mít své ale.... nikde jsem se o ní nic nedozvěděl, např. jak kvalitně snímá, jakou má odezvu, kolik vydrží, jaký má reálný dosah, jestli se dá vyměnit akumulátor a podobně... hry zas moc nehraju, takže občasné ustřelení, co moje nynější jakýsi obyč. Genius udělá, zas tolik nevadí, jen jestli mám čekat něco horšího...

ale za tu cenu se mi celkem líbí, jako ovladač PC z postele by snad mohla sloužit dobře... nemá s ní někdo zkušenosti, jestli se jí radši vyvarovat a radši šáhnout po jiné klasické bezdrátové?

díky předem!
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Osobní zkušenost s ní nemám, na ovládání PC z postele to nebude ideální, protože na to aby se myš dobíjela musí fungovat na speciální podložce, která je na drátě...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

to iste ako mys k tabletu, nic moc funguje len na tej podlozke, ktora je dost mala. Sucasne mysi su uplne niekde inde...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Muska
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muska »

Jája píše:Osobní zkušenost s ní nemám, na ovládání PC z postele to nebude ideální, protože na to aby se myš dobíjela musí fungovat na speciální podložce, která je na drátě...
tak jde mi jen tak max. o pár hodin, kdy nesedím u počítače, ale dívám se na film a tak, to je jasný, že jinak by mi umřela :-)

stejně se divím, že na to, jak je to zajímavé řešení... hledal jsem a hledal a snad po celém internetu nic rozmnýho nenašel....... nikde nic... asi to nebude tak úžasná věc...? :sly:
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Imho to bude nanic, jinak by se toho chytlo víc výrobců...
miraj
Nováček
Nováček

NB-50

Příspěvek od miraj »

Používám NB-50 asi 3 měsíce. Hraji s ní i hry. Co se rychlosti a přesnosti snímání týče, tak to není žádná špička, spíše bych řekl podprůměr. S myší Logitech RX300 se mi hrálo lépe. Musí se používat speciální podložka. Ve Win se mi párkrát stalo, že se myš občas zapomene, ale není to nijak hrozný. Na moje hraní taky stačí. Výhodu má, že nemá kabel, který mi u předchozí myši vadil a nemusí se člověk starat o baterky.
miraj
Nováček
Nováček

NB-50

Příspěvek od miraj »

Jo - 4 a 5.tlačítko vůbec nepoužívám (je tak na office) - jsou i dost blbě umístěný. Myslím, že stačí i NB-30 - bral bych podle ceny.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“