Ubersoldier
Moderátor: Baneshee
- jessie.james
- Začátečník

Ubersoldier
Zkouseli jste uz nekdo demo tehle novinky?
http://www.games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=10334
Prave pred chvili jsem si jej dotahl a chtel vyzkouset, co to bude zac, ale bohuzel, hra se mi silene seka, ze je nehratelna. Proto me zajima, jestli jste uz nekdo hral demo a mel podobne problemy.
Moje sestava: P4 3.0 GHz @ 3.75 GHz, 2 GB RAM, MSI 6600GT. ovladace grafiky Z-Tweaked_v8212. Teplota grafiky je po vyskoceni ze hry do windu kolem 52° C.
//edit Thellwin - upraven název threadu (odstraněno slovo demo)
http://www.games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=10334
Prave pred chvili jsem si jej dotahl a chtel vyzkouset, co to bude zac, ale bohuzel, hra se mi silene seka, ze je nehratelna. Proto me zajima, jestli jste uz nekdo hral demo a mel podobne problemy.
Moje sestava: P4 3.0 GHz @ 3.75 GHz, 2 GB RAM, MSI 6600GT. ovladace grafiky Z-Tweaked_v8212. Teplota grafiky je po vyskoceni ze hry do windu kolem 52° C.
//edit Thellwin - upraven název threadu (odstraněno slovo demo)
- kotas
- Středně pokročilý

Ja ho zkousel a popravde taky mi nejela zrovna nejlepe, na to jak na dnesni dobu vypada je kurevsky nevylazena!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Mirkana
- Začátečník

-
- jessie.james
- Začátečník

divit se je cemu, protoze ja nemluvim o silenem rozliseni a maximalnich detailech, ale o hrani na low details a v rozliseni 1024x768. tak si to ta hra sama nastavila, takze jsem to tak nechal. mne se to demo seka i na tomhle grafickem nastaveni a to neni rozhodne slabou kartou, protoze jak jsem jiz psal, nebavime se o grafickych zavodech.Mirkana píše:kluci asi se moc není čemu divit na vaších kartách už nic moc nepojede jak si představujete
- kotas
- Středně pokročilý

A ty kluku mas jakou VGA kartu? Ja ten PC co mam v popisu budu cca za pul roku prodavat a pujdu do 4800+ X2 CPu, mam ho uz dva roky a je to zrale na upgrade..Mirkana píše:kluci asi se moc není čemu divit na vaších kartách už nic moc nepojede jak si představujete
Taky mas low-end sestavu, tak nevim co tady resis.. Audigy 2, LC Power za 1400,- jen to CPU se ti povedlo velmi dobre nataktit, jinak vse ostatni eXtra low..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- honny
- Středně pokročilý

myslím že má 7800GT(X?)...kotas píše:A ty kluku mas jakou VGA kartu?
a komu to cpeš?kotas píše:Ja ten PC co mam v popisu budu cca za pul roku prodavat a pujdu do 4800+ X2 CPu, mam ho uz dva roky a je to zrale na upgrade..
tohle nemá ani cenu komentovat...kotas píše:Taky mas low-end sestavu, tak nevim co tady resis... Audigy 2, LC Power za 1400,- jen to CPU se ti povedlo velmi dobre nataktit, jinak vse ostatni eXtra low..
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
jessie.james píše:divit se je cemu, protoze ja nemluvim o silenem rozliseni a maximalnich detailech, ale o hrani na low details a v rozliseni 1024x768. tak si to ta hra sama nastavila, takze jsem to tak nechal. mne se to demo seka i na tomhle grafickem nastaveni a to neni rozhodne slabou kartou, protoze jak jsem jiz psal, nebavime se o grafickych zavodech.Mirkana píše:kluci asi se moc není čemu divit na vaších kartách už nic moc nepojede jak si představujete
- Mirkana
- Začátečník

-
tet jsem prodal 7800GTX a jdu do X1900XT takže nevím a má sestava že je LOW-ENDkotas píše:A ty kluku mas jakou VGA kartu? Ja ten PC co mam v popisu budu cca za pul roku prodavat a pujdu do 4800+ X2 CPu, mam ho uz dva roky a je to zrale na upgrade..Mirkana píše:kluci asi se moc není čemu divit na vaších kartách už nic moc nepojede jak si představujete
Taky mas low-end sestavu, tak nevim co tady resis.. Audigy 2, LC Power za 1400,- jen to CPU se ti povedlo velmi dobre nataktit, jinak vse ostatni eXtra low..
běž se vyspinkat to ti pomuže
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
- kotas
- Středně pokročilý

nema cenu kupovat high-end VGA kdyz stejne prijdou v budoucnu nove technologie vcetne Shader 4 a DX10, mainstream trh chapu, ale High-End, to je sazka do loterie..Mirkana píše:tet jsem prodal 7800GTX a jdu do X1900XT takže nevím a má sestava že je LOW-ENDkotas píše: A ty kluku mas jakou VGA kartu? Ja ten PC co mam v popisu budu cca za pul roku prodavat a pujdu do 4800+ X2 CPu, mam ho uz dva roky a je to zrale na upgrade..
Taky mas low-end sestavu, tak nevim co tady resis.. Audigy 2, LC Power za 1400,- jen to CPU se ti povedlo velmi dobre nataktit, jinak vse ostatni eXtra low..![]()
![]()
![]()
běž se vyspinkat to ti pomuže
- Mirkana
- Začátečník

-
tak si koupím v budoucnu zas novou high-end VGA a co jako s DX-10 a SM-4. Taky kup a hra ti určo pojede neboj
Jo a ty nedělej upgrade za pul roku protože podle tvych řečí ještě pro tebe karty nebudou
(sory za post nebudu řešit dál nepatří to sem)
Naposledy upravil(a) Mirkana dne pon 6. bře 2006, 15:53, celkem upraveno 2 x.
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kotas
- Středně pokročilý

To je jedno, neresim to uz.. Kazdy at kupuje co uzna za vhodne, jen nechapu cloveka ktery koupi High-End VGA, nema to zadny potencial do budoucna..Mirkana píše:tak si koupím v budoucnu zas novou high-end VGA a co jako s DX-10 a SM-4. Taky kup a hra ti určo pojede nebojJo a ty nedělej upgrade za pul roku protože podle tvych řečí ještě pro tebe karty nebudou
![]()
![]()
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Swat
- Mírně pokročilý

To Kotas:
To,co píšeš je podle mě nesmysl.Když si dnes koupíš hi-end,za rok je to mainsream,když dnes koupíš mainstream,za rok jsi v low-endu a je možný,že nějaký hry už ani nerozjedeš.A můžu ti říct,že hry na jakýchkoliv hi-end kartách či sestavách vypadají úplně jinak,než na mainsreamu.Také jsem míval mainstream karty,pak přešel k těm trochu svižnějším kartám a nestačil jsem se divit,jak taky ta samá hra může vypadat a jak místo ve třiceti chodí ve sto framech,ale kdo to nepoznal,je spokojen s tím,co má.Ale čekat stále na něco novýho je blbost-v létě si koupíš DX10 a druhý den se dočteš,že se chystá DX11,to pak můžeš mít fakt jen mainstream.
Jinak abychom se drželi tématu - stáhnul jsem to úplně první (ruský) demo s bonuswebu a nevalí,bylo asi nějaký nakoplý.Počkám na finální verzi,mrknu na recenze a uvidím.
To,co píšeš je podle mě nesmysl.Když si dnes koupíš hi-end,za rok je to mainsream,když dnes koupíš mainstream,za rok jsi v low-endu a je možný,že nějaký hry už ani nerozjedeš.A můžu ti říct,že hry na jakýchkoliv hi-end kartách či sestavách vypadají úplně jinak,než na mainsreamu.Také jsem míval mainstream karty,pak přešel k těm trochu svižnějším kartám a nestačil jsem se divit,jak taky ta samá hra může vypadat a jak místo ve třiceti chodí ve sto framech,ale kdo to nepoznal,je spokojen s tím,co má.Ale čekat stále na něco novýho je blbost-v létě si koupíš DX10 a druhý den se dočteš,že se chystá DX11,to pak můžeš mít fakt jen mainstream.
Jinak abychom se drželi tématu - stáhnul jsem to úplně první (ruský) demo s bonuswebu a nevalí,bylo asi nějaký nakoplý.Počkám na finální verzi,mrknu na recenze a uvidím.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- jessie.james
- Začátečník

vcera jsem u bratrance zkousel to demo na jeho PC a seka se to stejne jako na mem. Ma Opterona 144 taktleho na 2.8 GHz, 2 GB RAM a Radeona X1800XT a skutecne to dela ten samy bordel jako na me sestave. asi je to nejake nedoladene, ci co.
to Kotas: high-end kartu ma vyznam kupovat, protoze jak uz tady bylo zmineno, kdyz koupis high-end, za rok je to uz main-stream, takze pokud kupujes treba rovnou main-streamovou kartu, tak z nej mas za chvili low-end a nektere hry uz ani nerozjedes. osobne jsem ale toho nazoru, ze nema vyznam kupovat drahou kartu, kdyz vis, ze ji nevyuzijes. ja jsem si koupil treba tu uvadenou 6600GT, ktera mi bohate staci, protoze na tech mych par her typu MOH: Allied Assault, Hitman 2 nebo Gothic 2 je dostacujici. hraji dost zridka, pac na to nemam cas, takze jsem do grafiky prilis neinvestoval, ale souhlasim s tim nazorem, ze na high-end karte je pozitek z her naprosto jiny. nema cenu to okecavat, musis to videt a pak pochopis.
pokud ti ale ta 9600XT staci, vyhovuje ti a jsi s ní spokojeny, tak proc ne?
to Kotas: high-end kartu ma vyznam kupovat, protoze jak uz tady bylo zmineno, kdyz koupis high-end, za rok je to uz main-stream, takze pokud kupujes treba rovnou main-streamovou kartu, tak z nej mas za chvili low-end a nektere hry uz ani nerozjedes. osobne jsem ale toho nazoru, ze nema vyznam kupovat drahou kartu, kdyz vis, ze ji nevyuzijes. ja jsem si koupil treba tu uvadenou 6600GT, ktera mi bohate staci, protoze na tech mych par her typu MOH: Allied Assault, Hitman 2 nebo Gothic 2 je dostacujici. hraji dost zridka, pac na to nemam cas, takze jsem do grafiky prilis neinvestoval, ale souhlasim s tim nazorem, ze na high-end karte je pozitek z her naprosto jiny. nema cenu to okecavat, musis to videt a pak pochopis.
- kotas
- Středně pokročilý

9600XT mam 2 roky a na tu dobu to byla high-end, tak jako cely PC. ted jsem ve financni tisni, ale chci koupit lepsi VGA (asi 7800 od Leadteku do AGP).jessie.james píše:vcera jsem u bratrance zkousel to demo na jeho PC a seka se to stejne jako na mem. Ma Opterona 144 taktleho na 2.8 GHz, 2 GB RAM a Radeona X1800XT a skutecne to dela ten samy bordel jako na me sestave. asi je to nejake nedoladene, ci co.
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Swat
- Mírně pokročilý

Tedy musím říct,že demo Ubersoldier si mě pěkně dává.Nejdřív jsem stáhnul to úplně první,ruský,to nešlo spustit.Jelikož jsem to nemohl vydržet a na hru se celkem těším,stáhnul jsem to anglický z Tiscali a při instalaci mi to napíše,ať vložím disk číslo 2,no chápete to?člověk stáhne dohromady asi 800Mb a ještě si nezapaří,to mě páni z Ruska akorát pěkně NA.....!!!!!! 
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Mirkana
- Začátečník

-
tak jsem to hrál a paráda hra je opravdu moc pěkná pěkně graficky udělaná hlavně s AA+AF
mě to jede na max detail 6xAA + 16AF opravdu to vypadá moc hezky
těším se na full
mě to jede na max detail 6xAA + 16AF opravdu to vypadá moc hezky
těším se na full