TV karta

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
kepis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TV karta

Příspěvek od kepis »

Jsem rozhodnutej o nákupu TV karty, měla by umět jak analogovej, tak digitalní přijem. Rozhodujícím faktorem by měla být kvalita příjmu pro ukládání pořadů do PC(za rozumnou cenu). Libi se mi Asus My Cinema P7131D viz. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32308
Jaké máte zkušenosti z TV kartama ? Jakou koupit a proč?
díky
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

podívej se třeba na tuhle
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=74047
nebo neco od Leadteku
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=74048
ted ale má přijít její nástupce DTV 2000 T
tak bych počkal jaká bude cena
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

pokud chces jak analog tak digital tak bych ti doporucil AVER TV Hybrid, sice stoji vice cca 2500.- ale oplati se (oproti 7131]
....ze by to byl MELOUN
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Já bych si počkal na tuhle: http://www.svethardware.cz/art_doc-88A1 ... 37DD2.html
S Leadtekama TV kartama mám jen dobré zkušenosti, tak bych ti doporučl tuhle, sám si ji chci kupovat až bude an trhu...
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
kepis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

WinFast DTV2000 H

Příspěvek od kepis »

Proč ti učaroval zrovna tento model ? Nějak v tom tápu a rád se nechám poučit. Máš představu co to bude stát ? Ukládat lze jen na media nebo i na HDD ? Představuji si uživatelskou vstřícnost..laicky funkce jako video s jasnou prioritou...kvalitou příjmu. Díky za názor :oops:
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Mněla by umnět ukládat i na media. A proč zrovna tento? Protože jsem nenašel žádného jiného hybrida od Leadteku a cenu odhaduji tak na 3kkč. A chccu hybrida rpoto, že te´d mám uplně strašnou kartu (3DeMon PV951)...
kepis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kepis »

co to znamená "hybrid" ?..že umí jak anolog. tak digitální příjem ? Jaká je kvalita obrazu ve srovnání s klasickou TV ?
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

ma to tak napadlo, sú schopné dnešné TV tunery prijímať aj HDTV? Neviem, predpokladám že nie,ale radšej sa spýtam :oops:
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Hybryd znemená, že umí přijímat Analog i digital... A kvalita obrazu je dobrá, ale pokud máš dobrý anténí zesilovač a dobré a dobře nastavené antény tak rozdíl nepoznáš, ale pokud máš v obraze duchy, čšum, nebo nějaké rušení tak rozdíl poznáš, ale musíš mít anténí příjem napřímo, nebo jen přes zesilovač, nesmí se mněnit kanály, jinak ti digitální vysíláni nepůjde, zmněnu kanálu opčas mívají ne společném anténím rozvodu v panelákách kvůli kaberlové TV... Ikdyž kabelovka jak dělá motáž tak opčas ustřihne kabel který vede k anténě tak ustřihnou :x
kepis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kepis »

Anténu (vlastně jsou dvě- zesílený a sloučený signál do jednoho koaxu) mám svou na střeše, zapojenou přes video do TV a dál rozbočenou do druhé TV (cca 10m).Když k tomu "přidám" další přijímač (PC tuner) mám trošku obavy z kvality signálu. Nerad bych zjistil po instalaci karty, že se na to nedá koukat,natož nahrávat :?
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

SS_Rambo píše:... Ikdyž kabelovka jak dělá motáž tak opčas ustřihne kabel který vede k anténě tak ustřihnou :x
nedělá to občas, dělají to pokaždý
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

pocitej kazdopadne s tim ze pokud si koupis kartu bez HW MPEG-2 encoderu tak pokud budes nahravat tak pokud nemas DualCore CPU taxi na kompu uz nic moc dalsiho neudelas.
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

kepis píše:Anténu (vlastně jsou dvě- zesílený a sloučený signál do jednoho koaxu) mám svou na střeše, zapojenou přes video do TV a dál rozbočenou do druhé TV (cca 10m).Když k tomu "přidám" další přijímač (PC tuner) mám trošku obavy z kvality signálu. Nerad bych zjistil po instalaci karty, že se na to nedá koukat,natož nahrávat :?
Mám to taky tak :wink: Pokud je kvalitní signál tak pohoda, jinak aktivni zesilovač to jisti....! Může se projevit rušení to lze eliminovat pomoci tady jsem psal co a jak.
link
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

wallot píše:pocitej kazdopadne s tim ze pokud si koupis kartu bez HW MPEG-2 encoderu tak pokud budes nahravat tak pokud nemas DualCore CPU taxi na kompu uz nic moc dalsiho neudelas.
s AVerTV Hybrid+FM: při nahrávání z digitálního signálu zatížen CPU na 15-30% (CPU: sk.754 sempron 2800+@2GHz)
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“