Podle ofic serveru ma oblivion vyjit 20(23.?) brezna, gothic3 nejspise pozdeji az v dubnu, doufam, ze se vratim opet do casu zavislosti morrowindu a gothicu 1 protoze to byly pro me nejlepsi hry co jsem kdy hral, na ktery jsem porad myslel a vecne jsem mi o nich zdalo

. dneska tvurci naslibuji kdovi co ale ty novy hry nestoji za nic s vyjimkou Wow, ale to se musi platit, takze s tim jsem taky skoncil. Kdyz nic tak si chci aspon uzit te vytecne grafiky ze screenu, podle me to ale nakonec tak zhavy nebude, oblivion ma naslibovano hory doly az se tomu nechce verit, ale zase minuly dil byl supr uvidime jestli se da vubec vytvorit neco jeste lepsiho. No a gothic 3 to je tutovka ma za sebou uspesne dva dily i s datacem i kdyz ten prvni me uplne strhnul dvojka mela blbou hudbu takze me tak nevtahla do deje, uvidime kdo vyjde vitezne ze souboje titanum ja fandim gothicu, ale zahraju si urco obe.
BTW: aby bylo neco k tematu, chysta se vydat nejaka grafika pro agp do 4000kc, nebo se mam smirit s X1600Pro? Nebo se chysta nejaky rapidni zlevnovani?

BTW: MANE zmen si avatara na toho chlupace se musim koukat kazdej den a nejak mi z nej uz neni dobre inspiruj se od jinych ale tohodle dej uz pls nekam