Až to někdo vykoumá poraďte pls. díky...
LOTR : Battle for Middle Earth 2
Moderátor: Baneshee
- tom01
- Mírně pokročilý

Nějak nemůžu přijít na to, jak do Bitky přidám mojeho hrdinu
Neměl jsem na to zatim moc času ale hrál jsem bitku třikrát a ani jednou se mi v hradě u hrdinů neobjevil, přitom v nabídce bitky neni moc možností jak to pokazit
Je tam nějak povolit hrdiny prstenu nebo druhá možnost ale ať jsem dal to nebo ono, nebo i dohromady tak nic
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- J X P
- Středně pokročilý

je to jiny ... po prvotnich rozpacich se mi to mozna zacina libit. grafika mi prijde jako taky vylepsena (cekal jsem minimalni rozdily), minimalne vykresleni te ledove plane ... opravdu hodne pekne
.
co se tyce principu tak to si hodnotit netroufam a stale doufam, ze to vyvojari nepokazili ... nic jineho mi nezbyva, to se uvidi az casem
.
co se tyce principu tak to si hodnotit netroufam a stale doufam, ze to vyvojari nepokazili ... nic jineho mi nezbyva, to se uvidi az casem
---
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Docela zajímavá gamesa. Eště sem to 100% nestačil vyzkoušet, ale při hraní 1. mise mi to připdalo až moc stejný jak jednička
. Tak snad dýl. Ale jinak dobrý
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Vizi
- Začátečník

- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tom01
- Mírně pokročilý

Dojel jsem kampaň, teď se tak nějak mrcasim v bitvě o prsten ale nemůžu si pomoct celkově mě to baví tak o 50% míň než jednička
Asi je to tim, že jednička kopírovala knižní předlohu, lokace mi byly známí včetně událostí, tady je to fakt spíš o tom co dát do dvojky když jednička vše vyčerpala...
Třeba mi zvedne náladu bitka s vytuněným hrdinou uvidíme
Ale spíš to pude brzy z disku a zapařim znova obranu Helmu nebo Minas...
Třeba mi zvedne náladu bitka s vytuněným hrdinou uvidíme
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja to vubec nehraju kampan jen online proti lidem ...kampan me nechytlatom01 píše:Dojel jsem kampaň, teď se tak nějak mrcasim v bitvě o prsten ale nemůžu si pomoct celkově mě to baví tak o 50% míň než jedničkaAsi je to tim, že jednička kopírovala knižní předlohu, lokace mi byly známí včetně událostí, tady je to fakt spíš o tom co dát do dvojky když jednička vše vyčerpala...
Třeba mi zvedne náladu bitka s vytuněným hrdinou uvidímeAle spíš to pude brzy z disku a zapařim znova obranu Helmu nebo Minas...
hamachi kby nekdo chtel zahrat
Lord Ring 2
12345
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Koukám že si EA koupila licenci i na vytváření vlastních bitev a na "reálie" filmu (či knihy) peče. Zrovna že by mě to chytlo se říct nedá.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to takový o ničem. Přec jenom filmy vidělo víc lidí než četlo knížky. A taky mě zrovna nenadchlo to, že grafika se moc nezměnila (pravda, moc už nejde) a že v první misi na mě vyrazil nějakej hnusnej červ ze země kterýho sem nikde neviděl
. Ale zas + abych furt nekritizoval - vytvoření svojí postavy, parádní videa atd
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dohrál kampan a par skirmish bojů za good a můžu tu konečne napsat nejaky hodnocení...
S tou kampaní si asi v EA delali srandu - mel jsem to na medium dohrany zhruba za 5 hodin a to je opravdu hodne špatný. Nebylo to zdaleka tak zajímavy jako první díl, "zvraty v průbehu mise", ktery často vychvalovali recenzenti - probůh kde ? To uz je dneska v kazdy RTS a rozhodne zajímaveji podany než tady.
Grafika je jen mírně vylepšená jednička. I když vylepšená - i na nejvyšší detaily se mi to tolik nelíbí, obraz je jakoby rozmázlej, jednička mi prisla hezčí, ale tohle asi kazdej zhodnotí jinak.
Skirmish - opět zklamání. PC je sice agresivnější než v 1. díle, ale na ukor hratelnosti, posílá to na vás proste po stovkách, uplně dementně .. proste kvalitu opet překonává kvantita. Hrdinové nevydrží zdaleka tolik co dřív, bonusy taky tak zajímavy nejsou a zas tolik zajímavych jich rozhodne nepřibylo.
Shrnuto - počkam jeste na multiplayer, ale pochybuju, že to zachrání. Tohle je pro me opet velky zklamání, ta hra podle myho nazoru zhoršíla oproti prvnímu dílu temer všechno.
S tou kampaní si asi v EA delali srandu - mel jsem to na medium dohrany zhruba za 5 hodin a to je opravdu hodne špatný. Nebylo to zdaleka tak zajímavy jako první díl, "zvraty v průbehu mise", ktery často vychvalovali recenzenti - probůh kde ? To uz je dneska v kazdy RTS a rozhodne zajímaveji podany než tady.
Grafika je jen mírně vylepšená jednička. I když vylepšená - i na nejvyšší detaily se mi to tolik nelíbí, obraz je jakoby rozmázlej, jednička mi prisla hezčí, ale tohle asi kazdej zhodnotí jinak.
Skirmish - opět zklamání. PC je sice agresivnější než v 1. díle, ale na ukor hratelnosti, posílá to na vás proste po stovkách, uplně dementně .. proste kvalitu opet překonává kvantita. Hrdinové nevydrží zdaleka tolik co dřív, bonusy taky tak zajímavy nejsou a zas tolik zajímavych jich rozhodne nepřibylo.
Shrnuto - počkam jeste na multiplayer, ale pochybuju, že to zachrání. Tohle je pro me opet velky zklamání, ta hra podle myho nazoru zhoršíla oproti prvnímu dílu temer všechno.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lidi prosim o pomoc..mam veskere stihny rozkostickovane(nemluvim o tom,kdyz zazoomuju,ale i pri normalnim odstupu jsou videt kostky)Zkusim sem 3 ruzne nejnovejsi drivery a porad stejne.Nevite cim to muze byt?Mam to na me sestave v podpisu..
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
U mě na ATi je to to samý, jiny drivery jsem ani nezkoušel .. u kámoše je to to samý, spíš to bude nejakej problem primo ve hre. Na maximalni detaily stínů to dela tohle, kdyz detail mirne snížíš, tak budou stíny jako v 1. díle, ale bez chyb.Butcherson píše:Lidi prosim o pomoc..mam veskere stihny rozkostickovane(nemluvim o tom,kdyz zazoomuju,ale i pri normalnim odstupu jsou videt kostky)Zkusim sem 3 ruzne nejnovejsi drivery a porad stejne.Nevite cim to muze byt?Mam to na me sestave v podpisu..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
j oto me dela takySentenced píše:U mě na ATi je to to samý, jiny drivery jsem ani nezkoušel .. u kámoše je to to samý, spíš to bude nejakej problem primo ve hre. Na maximalni detaily stínů to dela tohle, kdyz detail mirne snížíš, tak budou stíny jako v 1. díle, ale bez chyb.Butcherson píše:Lidi prosim o pomoc..mam veskere stihny rozkostickovane(nemluvim o tom,kdyz zazoomuju,ale i pri normalnim odstupu jsou videt kostky)Zkusim sem 3 ruzne nejnovejsi drivery a porad stejne.Nevite cim to muze byt?Mam to na me sestave v podpisu..
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jinak to že jde hrad/zeď rozbít mečem behem par vteřin, to je hovadina maximální .. kde jsou ty časy dlouhyo dobejvání hradeb pomocí katapultů, tady stačí poslat par mečíků a je hotovo.
No posrali to řádně
U me osobne to dopadlo nejhůř jak jsem se bál. V tý hře vidim akorat mirny zmeny (k horšímu), zabaleny do LOTR krabice a kupuj, kupuj, typickej EA přístup...
Jinak nechapu, proč tohle neprodavaj jako datadisk za par stovek - "vylepšení" (pche) jsou spíš kosmetický ..
To uz melo bejt jako samostatná hra spíš prodávany vyborný C a C: Zero Hour než tohle...
No posrali to řádně
U me osobne to dopadlo nejhůř jak jsem se bál. V tý hře vidim akorat mirny zmeny (k horšímu), zabaleny do LOTR krabice a kupuj, kupuj, typickej EA přístup...
Jinak nechapu, proč tohle neprodavaj jako datadisk za par stovek - "vylepšení" (pche) jsou spíš kosmetický ..
To uz melo bejt jako samostatná hra spíš prodávany vyborný C a C: Zero Hour než tohle...
- tom01
- Mírně pokročilý

Jo naprostej souhlas se Sentem , myšlenku datadisku vystih přesně, jako plnohodnotná hra to nestojí za nic, jen snaha vytřískat balík na LOTR značce...
Ta situace s bořením zdí apod. je dost smutná, daleko líp by to bavilo kdyby si věděl, že se můžeš nějakou dobu dělat s opevněním který tě pak ochrání, dodalo by to hře jinej rozměr. Takhle to tam ani nemuseli dávat protože je to na prd. Stavíš jak mamlas, máš to celý obehnaný, pak přijdou dvě skupinky pěšáků - jednu teda stihnou zničit třeba věže ale ta druhá ti v klidu stihne rozbít opevnění...na co to teda je
Nebaví mě styl dělat vojáky a strkat je před zeď aby jí ochránily...mělo by to bejt naopak...no zklamání veliký...
Ta situace s bořením zdí apod. je dost smutná, daleko líp by to bavilo kdyby si věděl, že se můžeš nějakou dobu dělat s opevněním který tě pak ochrání, dodalo by to hře jinej rozměr. Takhle to tam ani nemuseli dávat protože je to na prd. Stavíš jak mamlas, máš to celý obehnaný, pak přijdou dvě skupinky pěšáků - jednu teda stihnou zničit třeba věže ale ta druhá ti v klidu stihne rozbít opevnění...na co to teda je
- J X P
- Středně pokročilý

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já teda nevim,ale koupil jsem origoš pařim to po netu(zatím cca 8 her) A já si nemůžu stěžovat,sice jseo tam jednotky,který nevim,jak zabít,ale docela mě to baJ X P píše:bohuzel s vami musim souhlasit ... dokonce se pristihuju, ze nemam vubec tu hru zapinat a to je opravdu hodne smutne zjisteni po tesici se euforii a ocekavani.![]()
takze vzhuru, ocekava t a tesit se na Silent Huntera 4.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
2 J X P a tom01:
Bohužel je to tak, v tyhle hře - pokud si chce človek zahrát - tak musí stavet okamžite jednotky, ktery pak brání hradby a pevnost - no hovadina maximální. Na jedničce se mi prave líbila ta temer nezničitelnost pevnosti. Človek mel nejakou jistotu v zádech, LOTR2 jsou jen klikací závody, kdo dřív vyrobí víc jednotek se kteryma ten napor PC pak ubrání.
Stavet se s hradbama je temer nesmysl, zničí to hned a lučištníci zastanou vic prace než obraná věž, no hovadina.
Co jsem tak v nedeli ješte zkoušel - tak me aspon baví mapa Minas Tirith, ktera mi v jedničce hodne chybela. Tam je konečne jistota pořádny obrany - ale opět. Hrál jsem to proti 3 (normalni mapa pro me v LOTR2 nemyslitelna, rozmlatili by me hned) a v Minas Tirith si PC nepřinesl jedinej katapult, nechapu. Posilal vojaky jak magor na hlavní bránu, proste v tý 2ce se nepovedlo snad vůbec nic
Edit: Jinak jak jsem si stěžoval na obtížnost, tak easy je moc lehky, medium uz je pro me zas moc rychlý (ani ne tak těžký, jako že človek fakt nestíhá klikat
) Naštestí se dá ve skirmish nastavit ten handicap a ubrat PC nejaky jednotky, tim si vyladit obtížnost podle svych predstav. Akorat mi neni jasny, jestli to nejak neomezuje i AI, pač pri pouzit handicapu PC nejak neposílal ty silny jednotky.
Bohužel je to tak, v tyhle hře - pokud si chce človek zahrát - tak musí stavet okamžite jednotky, ktery pak brání hradby a pevnost - no hovadina maximální. Na jedničce se mi prave líbila ta temer nezničitelnost pevnosti. Človek mel nejakou jistotu v zádech, LOTR2 jsou jen klikací závody, kdo dřív vyrobí víc jednotek se kteryma ten napor PC pak ubrání.
Stavet se s hradbama je temer nesmysl, zničí to hned a lučištníci zastanou vic prace než obraná věž, no hovadina.
Co jsem tak v nedeli ješte zkoušel - tak me aspon baví mapa Minas Tirith, ktera mi v jedničce hodne chybela. Tam je konečne jistota pořádny obrany - ale opět. Hrál jsem to proti 3 (normalni mapa pro me v LOTR2 nemyslitelna, rozmlatili by me hned) a v Minas Tirith si PC nepřinesl jedinej katapult, nechapu. Posilal vojaky jak magor na hlavní bránu, proste v tý 2ce se nepovedlo snad vůbec nic
Edit: Jinak jak jsem si stěžoval na obtížnost, tak easy je moc lehky, medium uz je pro me zas moc rychlý (ani ne tak těžký, jako že človek fakt nestíhá klikat
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: