Dotaz ohledně modemu Asus Ti4631 a strong dc

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
blackshadow
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dotaz ohledně modemu Asus Ti4631 a strong dc

Příspěvek od blackshadow »

Prosím o radu jak bych modem ASUS TI4631 moh nastavit, aby mohl být ve strongu dc aktivní. Než jsem si tento modem koupil,tak jsem měl microcom adsl deskporte a tam jsem byl aktivní. Hned se mi sama zjistitla ip adresa, nyní se mi zjistí jen 10.0.0.1. a to je nevyhovující.V tomto se nevyznám a nevim kde už se zeptat. Zkoušel jsem nastavit v síťových připojení-protokol sítě internet (TCP/IP) do adresy ip tu moji skutečnou,ale pak modem nefungoval,tak sem to napsal do upřednostňovanýho serveru dns,a to nepomáhá. Na webovým konfigurátoru modemu je toho strašně moc a nevyznám se v tom. Předem dík za každou radu.
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

RE: Asus TI4631 Aktiv na DC++
V nastaveni modemu vyber:
Advanced->Port forwarding. Pak User->New a vytvor si tam pravidlo: LAN IP
das adresu tveho PC (standartne asi 10.0.0.1), protokol vyber TCP,UDP
a pak tam jsou tri pole pro porty(Start, End, Map), ja jsme do vsech dal stejne cislo (treba nake mezi 6000 a 7000), pak dej Apply, pak jeste "soupni" to pravidlo mezi Applied Rules.
Potom dej jeste v tom Tools->Sys.commands->Save All(ale to asi znas).
No a potom v DC++ vyberes activ, IP adresu das tvou verejnou adresu(je videt treba zde:
Status->Connection Status) a do policka port das cislo toho portu co jsi vybral.
A melo by to fungovat. Obecne je ten postup popsanej na stankach tech DC HUBu.....
Nebo zkus diskuzi na dsl.cz
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
blackshadow
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Potřebuji ještě poradit: šel jsem do advanced,port forwarding. Pak to na mě vyhodilo hlášku "You must enter an IP adress on lan clients page to enter this setup".
Nevim teď co mám kde nastavit. Chápejte prosím,že v tomto já nejdem vůbec zběhlý,tak mějte se mnou prosím trpělivost.
blackshadow
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak jsem dál,dal jsem port forwarding a už to na mě nekřičí nějakou chybu,ale dám user pak new,do těch políček s porty dám tři stejná čísla ,třeba 6555,zvolim TCP/UDP a pak je problém s vyplněním rule name.Pokud tam dám 10.0.0.1 tak mi to vyhodí hlášku " A name can not start with a number" Jaký tam mám dát?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“