Dotaz ohledně modemu Asus Ti4631 a strong dc
Moderátor: Don
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dotaz ohledně modemu Asus Ti4631 a strong dc
Prosím o radu jak bych modem ASUS TI4631 moh nastavit, aby mohl být ve strongu dc aktivní. Než jsem si tento modem koupil,tak jsem měl microcom adsl deskporte a tam jsem byl aktivní. Hned se mi sama zjistitla ip adresa, nyní se mi zjistí jen 10.0.0.1. a to je nevyhovující.V tomto se nevyznám a nevim kde už se zeptat. Zkoušel jsem nastavit v síťových připojení-protokol sítě internet (TCP/IP) do adresy ip tu moji skutečnou,ale pak modem nefungoval,tak sem to napsal do upřednostňovanýho serveru dns,a to nepomáhá. Na webovým konfigurátoru modemu je toho strašně moc a nevyznám se v tom. Předem dík za každou radu.
- Peterer
- Začátečník

RE: Asus TI4631 Aktiv na DC++
V nastaveni modemu vyber:
Advanced->Port forwarding. Pak User->New a vytvor si tam pravidlo: LAN IP
das adresu tveho PC (standartne asi 10.0.0.1), protokol vyber TCP,UDP
a pak tam jsou tri pole pro porty(Start, End, Map), ja jsme do vsech dal stejne cislo (treba nake mezi 6000 a 7000), pak dej Apply, pak jeste "soupni" to pravidlo mezi Applied Rules.
Potom dej jeste v tom Tools->Sys.commands->Save All(ale to asi znas).
No a potom v DC++ vyberes activ, IP adresu das tvou verejnou adresu(je videt treba zde:
Status->Connection Status) a do policka port das cislo toho portu co jsi vybral.
A melo by to fungovat. Obecne je ten postup popsanej na stankach tech DC HUBu.....
Nebo zkus diskuzi na dsl.cz
V nastaveni modemu vyber:
Advanced->Port forwarding. Pak User->New a vytvor si tam pravidlo: LAN IP
das adresu tveho PC (standartne asi 10.0.0.1), protokol vyber TCP,UDP
a pak tam jsou tri pole pro porty(Start, End, Map), ja jsme do vsech dal stejne cislo (treba nake mezi 6000 a 7000), pak dej Apply, pak jeste "soupni" to pravidlo mezi Applied Rules.
Potom dej jeste v tom Tools->Sys.commands->Save All(ale to asi znas).
No a potom v DC++ vyberes activ, IP adresu das tvou verejnou adresu(je videt treba zde:
Status->Connection Status) a do policka port das cislo toho portu co jsi vybral.
A melo by to fungovat. Obecne je ten postup popsanej na stankach tech DC HUBu.....
Nebo zkus diskuzi na dsl.cz
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dál,dal jsem port forwarding a už to na mě nekřičí nějakou chybu,ale dám user pak new,do těch políček s porty dám tři stejná čísla ,třeba 6555,zvolim TCP/UDP a pak je problém s vyplněním rule name.Pokud tam dám 10.0.0.1 tak mi to vyhodí hlášku " A name can not start with a number" Jaký tam mám dát?