Zmizení uživatelských účtů ve WinXP Pro
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Stormland
- Nováček

-
Zmizení uživatelských účtů ve WinXP Pro
Prosím Vás o radu, měl jsem vytvořeny 4 uživatelské účty pro každého člena rodiny, dva z nich mi zmizely, tedy nejsou vidět ikony uživatelů při startu PC ani ve správě účtů.Vytvořit je znovu nelze, protože Win hlásí že je účet již vytvořen...Jak je zviditelnit?? 
- hanz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkus klikout na "Tento počítač" pravým myšítkem, vyber "Spravovat" poté jdi na "Místní uživatelé a skupiny" (rozklikni křížek), vyber "Uživatelé" a v pravé části se podívej, jestli u těch "ztracených" není takový červený křížek. Jestli ano, tak na ten účet poklepej a zruš zatržítko "Účet je zablokován".
- Stormland
- Nováček

-
Jooo tímhle způsobem jsem je byl alespoň schopnej zlikvidovat a potom jsem je vytvořil znova(zakázaný nebyly ale tady alespoň byly vidět)...zvláštní je, že když jsem vytvořil jiný s jinýma jménama, tak mi v tom nešlo ICQ, teď už to maká...díky kámohanz píše:Zkus klikout na "Tento počítač" pravým myšítkem, vyber "Spravovat" poté jdi na "Místní uživatelé a skupiny" (rozklikni křížek), vyber "Uživatelé" a v pravé části se podívej, jestli u těch "ztracených" není takový červený křížek. Jestli ano, tak na ten účet poklepej a zruš zatržítko "Účet je zablokován".