Altec Lansing CS 21 nebo Creative Labs Inspire T3000 2.1

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Scout
Začátečník
Začátečník

Altec Lansing CS 21 nebo Creative Labs Inspire T3000 2.1

Příspěvek od Scout »

Zdravím jaký je váš názor na tyhle repro k PC v poměru cena výkon?Bydlím v paneláku nepotřebuji velký výkon jde mi o slušnou kvalitu i při menší hlasitosti. U creativů se mi líbí dálkové ovládání což jsem u Altecu nenašel. Díky.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

co se týká zvuku tak si myslim na plný čáře vyhrávaj altecy. a taky pro svůj poměr cena/"výkon". jinak pro komfort inspire no.. záleží na tobě...
Scout
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scout »

Díky, začínám se přiklánět k dražší alternativě :)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

btw je zajmavý že když to člověk bere "nadruhou stranu" tedy aby to moc nedunělo a neotravovalo sousedy, tak ty altecy sice asi nerozpoutaj jurskej park, maj docela decentní podkres basů ale zase utišujou se taky docela špatně pokud je nechceš... ne že by to nešlo... večer je to znát dost a musim dycky ekvalizéry pěkně "sundat dolů"... taky si ale myslim že je lepší mít pěknej zvuk s většim záběrem a kvalitou než dálkový ovládání, ještě kevšemu "rádobyovvládání který má snahu se poškozovat)...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

crashPC:ty abys do takového téma nepostnul,ještě když se jedná o tvoje repro:-) Ale jo jde to,Altecy začínají lidi brát vážně,viz.poslední témata.Měl by sis na Levi napsat o nějakou provizi za propagaci.A až to uděláš,tak nezapomeň napsat mě,že jsem ti pomáhal:-) :lol:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

loll. no když už vim co v nich je oproti konkurenci :lol: . doobře už mlčim... nikomu propagaci dělat nechci...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“