Windows Vista build 5308
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Windows Vista build 5308
Hoj zkousel uz ste nekdo?
//edit Wilik - rename + presun ze smetiste
//edit Wilik - rename + presun ze smetiste
- Thomash181
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- beardie
- Středně pokročilý

- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

no taky ted sosam a drzi se to v rozmezi 60-70kB/s to se da prezitThomash181 píše:Uz stahuju, ale 64Bit verzi... jede to ale pomalu, malo zdroju, jinak mel sem nainstlaovanou 32Bit 5270, mela by byt tahle nova verze v necem lepsi?
btw je tam uz vic ploch, nebo se na to furt musi pouzivat nakej program?
- Thomash181
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thomash181
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty uz nevim presne, nikde sem si to neznacil, ale mel sem tam nejak 44 spustenych procesu po startu a te ramky tam bylo neco kolem 600MB.cool.user píše:pls, kolik ti to zralo zhruba ramky po spusteni?Thomash181 píše:Uz stahuju, ale 64Bit verzi... jede to ale pomalu, malo zdroju, jinak mel sem nainstlaovanou 32Bit 5270, mela by byt tahle nova verze v necem lepsi?
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Thomash181
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Thomash181
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dejvidek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jediný problém u buildu 5308 mám s nainstalováním antiviru, NOD ani Avast tomu nějak nechutná a systém je po jejich instalaci prakticky nepoužitelný. Nahodil někdo nějakej antivir, kterej s tím bude chodit?
2 Thomash181: Co se týče paměti, mám jen 512MB a po startu si to vezme cca polovinu. Zhruba 200-250MB je volno. Swap mám 810MB (nastaveno systémem, tedy zhruba 1.5x násobek paměti.)
Problém se sekáním může mít na starosti proces svchost.exe který má normální prioritu a v mém případě bral 70-99% výkonu, pomohlo snížit mu prioritu na minimum, teď už mi to ale nedělá.
dejv
2 Thomash181: Co se týče paměti, mám jen 512MB a po startu si to vezme cca polovinu. Zhruba 200-250MB je volno. Swap mám 810MB (nastaveno systémem, tedy zhruba 1.5x násobek paměti.)
Problém se sekáním může mít na starosti proces svchost.exe který má normální prioritu a v mém případě bral 70-99% výkonu, pomohlo snížit mu prioritu na minimum, teď už mi to ale nedělá.
dejv
- Thomash181
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se to taky rozhodl otestovat. Instalace je relativně delší než u XP. Tak přes 30 minut.
Trochu jsem měl problém s boot managerem. Už se nekonfiguruje pomocí souboru boot.ini, ale je na to speciální utilita ovládaná přes příkazový řádek. Kdyby s tím měl nekdo problém, tak poradím...
Jinak se mi taky ze začítku se se mi taky kousal kurzor, ale vyřešilo to stahnutí ovladačů na vistu ze stránek nvidie.
Trochu jsem měl problém s boot managerem. Už se nekonfiguruje pomocí souboru boot.ini, ale je na to speciální utilita ovládaná přes příkazový řádek. Kdyby s tím měl nekdo problém, tak poradím...
Jinak se mi taky ze začítku se se mi taky kousal kurzor, ale vyřešilo to stahnutí ovladačů na vistu ze stránek nvidie.
- Kuik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, já už běžím na win vista 5308 asi týden a líbí se mi, je sice trošku línej, ale po upgradu hw se snad zlepší...Co se týče ovladaču, tak mi to sežralo všechny. Mám takovej problém, nevím jak nastavit 3D prostředí, všude na netu jsou screeny z visty 5308, na nichž jsou např. okna pod sebou ve 3D. Nevíte někdo, jak se to nastavuje? A taky jsem zjistil, že vista zatím nekamarádí s virtuálníma mechanikama, zkoušel jsem alcohol 120% a vista spadla....
u Nero imagedrive tak nic..A taky se nekamarádí s Nerem v. 7. Tak mi poraďte, jak nastavit to 3D prostředí, díky
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kuik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: