hoj, jak spojit tyto dve vecičky k sobe...koupil sem d-link aby fungoval jako klient který je propojený s ASUSEM.
Chci příjmát wi-fi internet...to umožnuje ten d-link ten je napojený na WAN port AP asus....ale mám problém jak to nastavit...nemůžu se dostat do webového rozhraní d-linku...když d-link připojím do pc tak se tam dostanu ale přes AP se tam nedostanu jak tedy na to?
Asus 500g + D-Link DWL-2000AP+
Moderátor: Don
- ondra-banov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já se do D-Linku routeru dostávám taknle: IP = DHCP -> Explorel = 10.0.0.138 - adresa pro konfiguraci D-Link routeru.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
- sub_zero
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Videl bych to na spatne nastaveny IP nebo(to spis), spatne nastavenou Route tabulku
na Asuse musis dat na WAN IP STEJNEHO rozsahu jako mas na LAN z Dlinku!! Tzn, ze pokud mas na Dlinku napr. 192.168.1.1, tak Asusackej WAN musi byt 192.168.1.2 - 254!! a protoze to je ROUTER, tak musi mit na kazdem rozhrani (WAN i LAN) JINOU IP, resp jinej rozsah! Tzn, ze pokud na WANu Asusu a LANu Dlinku budes mit sit 192.168.1.0/24 tak na LANu Asusu musis mit jinou sit..napr 192.168.2.0/24! Asus by si mel nastavit route tabulku sam, popr tam jen dohodit default route na GW! ..doufam, ze jsem to napsal srozumitelne 
- ondra-banov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak diky už se dostanu na správu...ale ted nevím jak to nastavit abych mohl proskenovat jestli je sygnál z ap poskytovatele netu. Prej by to ten d-link mel zvládnoutsub_zero píše:Videl bych to na spatne nastaveny IP nebo(to spis), spatne nastavenou Route tabulkuna Asuse musis dat na WAN IP STEJNEHO rozsahu jako mas na LAN z Dlinku!! Tzn, ze pokud mas na Dlinku napr. 192.168.1.1, tak Asusackej WAN musi byt 192.168.1.2 - 254!! a protoze to je ROUTER, tak musi mit na kazdem rozhrani (WAN i LAN) JINOU IP, resp jinej rozsah! Tzn, ze pokud na WANu Asusu a LANu Dlinku budes mit sit 192.168.1.0/24 tak na LANu Asusu musis mit jinou sit..napr 192.168.2.0/24! Asus by si mel nastavit route tabulku sam, popr tam jen dohodit default route na GW! ..doufam, ze jsem to napsal srozumitelne
- ondra-banov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: