vadný subwoofer

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Bzuker
Začátečník
Začátečník

vadný subwoofer

Příspěvek od Bzuker »

Zdravím.
Mám problém. Před zapnutím PC jsem jako obvykle zapnul přepěťovou ochranu a slyšel jsem takový ten zvuk v subwooferu když se vypíná. A když jsem zapnul komp tak jsem zjistil že je nefunkční. Mám sadu od Creative FPS1600. Zkusil jsem tam dát jiný zdroj (je ze starší řady creative,název tam není ale taky 4 repr. jen celé v bílém). Taky to nešlo takže subwoofer je vadný.
Ale pak jsem zkusil ten subwoofer ze starší řady dát na ten zdroj od FPS1600 ale taky jen bliknul a konec tak teď jsem v pytli a mám 2 nefunkční sobwoofery :( dá se na tom něco zpravit? pojistky nebo něco podobného? nevím co s tím prosím o radu moc dík.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Vypadá to spíš na vadný zdroj než subwoofery. Co záruka?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Bzuker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bzuker »

X-COM píše:Vypadá to spíš na vadný zdroj než subwoofery. Co záruka?
no jsou staré skoro 4 roky takže asi nic. Ale myslím že to není zdrojem protože jsem na něm normálně napětí naměřil. jen je divné že na jednom to na měřáku měřilo při stejnosměrném napětí a na druhém jen při střídavém. Nevim co teď...2 zdroje se určitě najednou nezničí takže se mi spíš zničily sobwoofwery.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“