Konkurence ATI
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- marcello
- Nováček

-
Konkurence ATI
Čágos celý život mám ATI ale poslední dobou se mi stává že začínám slíchávát že nVIDIA začíní být lepší a už se mi stalo že u her kde je reklama na nVIDII mi blbla grafika?? 
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Konkurence ATI
no dneska se to spis puli tim smerem, ze si budes muset na kazdou hru koupit jinou grafiku... kazdej vyrobce GK si kupuje jiny hry, je to fakt strasny..marcello píše:Čágos celý život mám ATI ale poslední dobou se mi stává že začínám slíchávát že nVIDIA začíní být lepší a už se mi stalo že u her kde je reklama na nVIDII mi blbla grafika??
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- marcello
- Nováček

-
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- no-X
- Středně pokročilý

marcello: Jestli si chceš kupovat nVidii jen proto, že je ve hrách TWIMTBP logo, tak jsi se stal obětí reklamy
To logo pro zákazníka znamená pouze to, že nVidia spolupracuje s vývojáři dané hry. Ale o výkonu na konkrétním hardwaru to neříká vůbec nic*. V TWIMTBP seznamu je nemálo her, který běhaj výrazně líp na ATinách, můžeš se sám přesvědčit
* maximálně tak to, co předvedli vývojáři FEARu - testovací benchmark dává srovnatlený výsledky pro HW ATi i nVidie, ale pokud si uděláš test ze hry (timedemo), tak jsou rozdíly ve výkonu na úrovni desítek procent a hádej v čí prospěch
* maximálně tak to, co předvedli vývojáři FEARu - testovací benchmark dává srovnatlený výsledky pro HW ATi i nVidie, ale pokud si uděláš test ze hry (timedemo), tak jsou rozdíly ve výkonu na úrovni desítek procent a hádej v čí prospěch
Nejlepší moderátor ve výslužbě