Konkurence ATI

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
marcello
Nováček
Nováček

Konkurence ATI

Příspěvek od marcello »

Čágos celý život mám ATI ale poslední dobou se mi stává že začínám slíchávát že nVIDIA začíní být lepší a už se mi stalo že u her kde je reklama na nVIDII mi blbla grafika?? :sad:
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Konkurence ATI

Příspěvek od sh »

marcello píše:Čágos celý život mám ATI ale poslední dobou se mi stává že začínám slíchávát že nVIDIA začíní být lepší a už se mi stalo že u her kde je reklama na nVIDII mi blbla grafika?? :sad:
no dneska se to spis puli tim smerem, ze si budes muset na kazdou hru koupit jinou grafiku... kazdej vyrobce GK si kupuje jiny hry, je to fakt strasny..
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
marcello
Nováček
Nováček

Příspěvek od marcello »

Jo díky moc je to strašný čím dál víc nám to znemožňujou :(
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no ja mam momentalne nVidiu a i hry jako HL2 ktery maj lepsi vysledky ATIny jdou v poho a bez nejakejch chyb..tak nevim
na druhym kompu je ATIna a v Doomu3 a podobnejch i jinejch sem taky nevidel zadny vady obrazu nebo nejak neumerny vykon...tak nevim :oops:
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

marcello: Jestli si chceš kupovat nVidii jen proto, že je ve hrách TWIMTBP logo, tak jsi se stal obětí reklamy :) To logo pro zákazníka znamená pouze to, že nVidia spolupracuje s vývojáři dané hry. Ale o výkonu na konkrétním hardwaru to neříká vůbec nic*. V TWIMTBP seznamu je nemálo her, který běhaj výrazně líp na ATinách, můžeš se sám přesvědčit :wink:

* maximálně tak to, co předvedli vývojáři FEARu - testovací benchmark dává srovnatlený výsledky pro HW ATi i nVidie, ale pokud si uděláš test ze hry (timedemo), tak jsou rozdíly ve výkonu na úrovni desítek procent a hádej v čí prospěch :roll:
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“